Také jsem byl jeden z těch, kteří objednali zboží se slevou 97%. No co, ty 4 stovky mi za tu legraci stojí...
Stejné emaily, do 2 dnů vráceny peníze na účet a nabídka 10% slevy s odkazem, že na ten daný mail mám odpovědět, zdali chci objednané zboží s 10% slevou nebo jestli chci 10% na jiný nákup. Autor mailu je "klientský ombudsman" - toto označení mi přijde skutečně směšné...
Odpovídám na mail ombudsmanovi a ehle přichází notifikace, že moje odpověď "was deleted without being read on Monday, January 12, 2015 6:00:22 AM"
Vynikající přístup... Bylo mi od začátku jasné, že zboží nedostanu. Komunikace z mé strany slušná a vstřícná. Ani jsem žádnou slevu nechtěl. Na 10% slevu jim skutečně kašlu, utratil jsem u Alzy v prosinci cca 20tis Kč a žádnou slevu jsem nedostal, tak co bych chtěl teď. Byl jsem jen zvědavý, jak se k tomu celému postaví.
Kdyby mi někdo napsal, že zboží nelze doručit vzhledem k ...blabla... omlouváme se a těšíme se na další spolupráci. Neřekl bych ani slovo, ale hrát si na komunikaci a maily mazat bez přečtení? Tento přístup mě skutečně zaráží...