Zase bych tolik nepaušalizoval. Je pravda, že se i (nebo hlavně?) na solidních VŠ lijou do hlavy kopy subjektivně nezajímavých a v praxi nevyužitelných znalostí (i když člověk nikdy neví přesně, kde nakonec skončí, že), ale že by byly kvůli tomu k ničemu, to rozhodně ne. Jenom díky tomu vyžadujou větší úsilí, většinou bezvýsledné. Pokud teda nepovažujeme samotné zdárné ukončení studia za výsledek.
Jaký to má smysl, jaký to má smysl... Já ti ani nevím, asi se mi prostě chce. Mimo to, nějakou tou znalostí navíc člověk nic podle mě neposere, přinejhorším ji nevyužije. Dobře, to spojení "zájmový kroužek" bylo ode mě zbytečně nadsazené. Jenom jsem tím chtěl vyjádřit, že práva jsou v tomhle případě priorita a FIS by byla "ta druhá" škola. Což rozhodně neznamená, že bych se tam nechtěl nic naučit (odtud to adjektivum zájmový, "zájem"...). Jenom holt netoužím po hardcore zkušenost typu zmiňovanej VUT, protože, ruku na srdce, tu školu bych nebyl schopnej dodělat.
Ano, klišé o zbytečnosti papíru z VŠ, zas a znova... Tohle je téma do úplně jinýho topicu. Do nějakýho, u kterýho mi zaprasení flejmem nebude vadit, ideálně.