Omluva za exhumaci, řeším znovu totéž, a narazil jsem na nějaké relevantní případně zajímavé produkty.
Zejména mě zaujal černý
Digitus DN-19 04U-PB-B a jeho béžový brácha "DN-19 04U-PB" (zřejmě o něco vzácnější). Google to nezmíní, ale oba má zalistované přímý dovozce SWS. Všimněte si tvaru "jako krabice na chleba" - to je přesně ono. Resp. to zkosení bude možná spíš pro zlost, ale důležité je, že se to otvírá jako kufr limuzíny, takže krabice je plochá, a přesto člověk vidí čelo 19" panelů. A má to zámeček...
Dále jsem narazil na polský
Stalflex CR19-2U-130-W CCTV rack . Ta EIA lišta v dvířkách je zajímavá finta, sám jsem o takové možnosti dumal (celé si to vyklopit ven) akorát tady když tam bude Eth switch a patchpanel, tak se tam při zavírání budou špatně skládat patchcordy.
Poměrně standardní konfekce je Triton RXA-04-AS4-CAX-A1 - fotku 4U provedení jsem nikde nenašel (všude je 6U). 4U varianta je vysoká jenom 230 mm. S určitou dávkou bastlu by se dal namontovat na zeď bokem, akorát by pak dveře nedržely otevřené (osa pantů by vyšla vodorovně).
A rovněž od Tritonu vidím
RKA-10-AS5-CAX-X1 (a bratříčky s menší hloubkou - pokud seženete mělký switch, nepotřebujete hloubku 460). Tenhle switch je hybrid 10" / 19", tím je dán rozměr jeho čela a dveří 570x310 mm. Zajímavé na něm je, že do něj lze legitimně osadit 19" switch naplocho ke zdi a bokem svisle, zároveň jsou dvířka na svislé ose otáčení... V orientaci 19" je vnitřní světlost něco jako 5U.