Pro někoho staršího nebo o hodně zkušenějšího to nemá moc smysl.
Proč to pro někoho staršího nebo zkušenějšího nemá moc smysl?
A co třeba pro SŠ člověka, kterej 12 let dělal end user support, unix adminuje spíš soukromě nebo na nějakejch volnočasovejch a zájmovejch projektech a chce profesně postoupit do vyššího levelu?
Asi to nebylo napsané úplně obecně. Přijde mi ale, že ve 30 ti už 30 prostě stačit v Praze nebude. Myslel jsem spíše šikovného středoškoláka nebo vysokoškoláka bez praxe. U nás se může všechno naučit, pomoct a časem odejít jinam, když bude chtít v těch 30 víc. Samozřejmě popis některých, že nemusí nic umět, je sice částečně pravdivný, ale ono být schopný přemýšlet a učit se není moc běžná vlastnost.
U toho supportu je problém s tím, proč až po 12 letech chce něco jiného? Obecně s tím dobré zkušenosti nemám, proto spíše někoho mladšího, který chce růst. Když bude ale dobrý důvod, tak proč ne.
Jinak kdyby někdo chtěl, tak mu můžu poslat třeba odkaz na mail, pokud to neporušuje pravidla. Nebo jestli někdo vymyslí lepší možnost. Klidně bych ale využil nějakého webu k tomu určeného. Sám mám také problém, že když hledám, tak podobné pozice nejsou a když se hledá z druhé strany, tak zase nejsou lidi.