Vyplatí se koupit Tailwind?

mhepp

• 184
    • Zobrazit profil
Re:Vyplatí se koupit Tailwind?
« Odpověď #30 kdy: 08. 07. 2025, 12:04:06 »
registrovany123: Omlouvám se, ale o Tailwind nevím nic. Jen mám potřebu se tentokrát zastat Jirsáka, jeho odpovědi náhodou vypadají smysluplně a k věci.

Ale abych byl fér, souhlasím s Tebou, že Jirsák má schopnost zasrat jakoukoliv diskuzi svými dojmy, které jsou mimo mísu, a rozbít jakékoliv pokusy dobrat se smysluplné odpovědi. A vadí mi to. Také jsem ho (marně) opakovaně žádal, aby nepřispíval do mých dotazů.

« Odpověď #31 kdy: 08. 07. 2025, 23:21:58 »
U odpovědí, které vypadají smysluplně, to s p. Jirsákem začíná, a u toho, že toho zneužije a kreténsky vás něčím nas*, to končí. jeho kretenismus je značný.

Jirsák se tady ještě nikde na nic nezeptal. Jirsák všechno ví a všechno zná, a co zrovna o tématu neví, k tomu si něco jde přečíst, aby si mohl namastit ego a natrénovat se na školení. Jirsák nepotřebuje poradit nikdy a s ničím.

Jirsák se živí tím, že dělá školení na technologie, a kdo dělá školení na technologie, tak nikdy nebude o novinkách říkat, že jsou to srč*, protože mu z toho tečou prachy. Naopak bude protěžovat nové technologie, ikdyž je to ke škodě, a bude se s váma hádat a hádat. Jako další osoba na foru, která tady píše pod svým vlastním jménem, tady Jirsák protěžuje svoji vlastní agendu a dělá agitku na svoji osobu.

Jirsák je z osob, co tady píšou pod svým jménem, asi jeden z nejhoších, ale není jediný.

A ikdyž to nemusí být zrovna příklad Tailwindu, tak doteď si vzpomínám, jak protěžoval mikronaut framework. Jirsáku, mikronaut je sračka, a koho bych to viděl někde v enterprise použít namísto springu, tak bych mu ruce urazil.
« Poslední změna: 08. 07. 2025, 23:23:49 od registrovany123 »
Od roku 2005 se zabývám SW Vývojem, načež od roku 2015 je to i mé povolání. Specializuji se na Javu, a v posledních letech i na Python a intranetové aplikace v Reactu. Delám v AWS Cloudu.

« Odpověď #32 kdy: 08. 07. 2025, 23:29:54 »
A zpátky k Tailwindu, toho jsem si taky všiml, že je to o tom, že skilled webdesignér díky tomu může hodně rychle psát a všechno si přizpůsobit. Já na to z vysoka kálím - pro mě to je no chance, já jsem backendista, musím umět 100000+1 věcí, a tohle psaní v Tailwindu vyžaduje skill, když se do toho zamíchají ještě ty headless věci a další - to je úplné šílenství.

Docela by mě zajímalo, co v tom teoretik a lektor Jirsák světoborného umí vyrobit a vyrobil. Protože řekl bych, že nic, a jenom tady blábolí lektorské žvásty a teorie o tom, k čemu je tailwind.

Já potřebuju si udělat template a zobecnit si věcí do index.css, ošahat si to a ten template svůj vlastní se naučit. Potřebuju v tom mít pořádek, jinak do toho hodím vidle, opravdu nepotřebuju mít několik různých h3 napříč webem. Už teď jeden svůj mini framework mám, a je docela fajn a keep it simple. Tailwind templates to je úplný freestyle.
« Poslední změna: 08. 07. 2025, 23:34:16 od registrovany123 »
Od roku 2005 se zabývám SW Vývojem, načež od roku 2015 je to i mé povolání. Specializuji se na Javu, a v posledních letech i na Python a intranetové aplikace v Reactu. Delám v AWS Cloudu.

« Odpověď #33 kdy: 09. 07. 2025, 07:29:47 »
protěžovat
Jen lingvistická odbočka, správně je protežovat, má to podobný základ jako protekce.

« Odpověď #34 kdy: 09. 07. 2025, 07:42:33 »
To tady není admin aby tohle zastavil? Ten nick "registrovany123" už dávno překročil hranice vkusu a slušnosti a nechápu že ho tu admini nechávají.
« Poslední změna: 09. 07. 2025, 07:46:13 od jtrmal »

« Odpověď #35 kdy: 09. 07. 2025, 08:17:05 »
U odpovědí, které vypadají smysluplně, to s p. Jirsákem začíná, a u toho, že toho zneužije a kreténsky vás něčím nas*, to končí. jeho kretenismus je značný.

Byl jste varován, nepochopil jste. Nenadávejte tu ostatním. Pokud nejste dostatečně dospělý, abyste to chápal, pak sem nebudete psát vůbec.

Máte ban na týden, pokud to bude pokračovat, bude trvalý. Tohle vlákno zamykám, zničil jste si ho sám svým chováním.