Nástupní plat pro programátora

Jakub Galgonek

Re:Nástupní plat pro programátora
« Odpověď #60 kdy: 19. 12. 2013, 21:51:42 »
Jaké nedostatky si nejsem schopný uvědomit?

Každý má nějaké nedostatky, jaké jsou ty tvoje, nevím.

Tipuji správně, že ještě studuješ, anebo jsi teprve nedávno školu dokončil?

jsemfit

« Odpověď #61 kdy: 19. 12. 2013, 21:58:31 »
Každý má nedostatky, takže i já. Nevíme které, ale určitě si je nejsem schopný uvědomit. A jak si na to přišel?

To se divím, že ani tvůj tip není vůbec správný. Není to tak, ale tím se netrap. tojejedno také tvé přísloví hned pochopil a určitě byste si rozuměli. Možná i s uklízečkou.

Jakub Galgonek

« Odpověď #62 kdy: 19. 12. 2013, 22:01:49 »
Dobrá, spletl jsem se. Jak dlouho jsi teda ze školy?

jsemfit

« Odpověď #63 kdy: 19. 12. 2013, 22:10:33 »
Když vaříš z vody, tak pak se dělá špatně cokoli. Je to asi tak deset let. U tebe bych ale tipoval, že to je méně. Ne že bych musel tipovat, ale ten tvůj přístup je takový hloupý, což se na dnešních školách cení. Realita totiž vypadá dost jinak, ale to třeba nikdy nepoznáš.

Jakub Galgonek

« Odpověď #64 kdy: 19. 12. 2013, 22:14:07 »
Realita totiž vypadá dost jinak, ale to třeba nikdy nepoznáš.

Já se za svou realitu nestydím, proto tu třeba také nechodím jako anonym.

jsemfit

« Odpověď #65 kdy: 19. 12. 2013, 22:29:56 »
Ale těžko někomu poradíš, když nevíš. Házet sem přísloví je dost o ničem. Radit lidem se může i anonymně a dokonce to má úplně stejnou váhu jako naopak. Divný, co?

Jakub Galgonek

« Odpověď #66 kdy: 19. 12. 2013, 22:33:18 »
Jsou případy, jako je třeba tento, kdy je dobré vědět, kdo radí.

jsemfit

« Odpověď #67 kdy: 19. 12. 2013, 22:35:20 »
Vždy jde o logiku a je úplně jedno, kdo může dát dobrou radu. Chápu ale, že u vás to funguje jinak a jméno má větší váhu než smysl výroku. To je to školní prostředí...

Jakub Galgonek

« Odpověď #68 kdy: 19. 12. 2013, 22:41:01 »
Vždy jde o logiku a je úplně jedno, kdo může dát dobrou radu. Chápu ale, že u vás to funguje jinak a jméno má větší váhu než smysl výroku. To je to školní prostředí...

V tomto případě je ale logika bez faktů na nic. A fakta bez důvěry k tomu, kdo je předkládá, jsou také na nic. A ty argumenty ad hominem by sis mohl odpustit.

anonym

« Odpověď #69 kdy: 19. 12. 2013, 22:54:44 »
Ale těžko někomu poradíš, když nevíš. Házet sem přísloví je dost o ničem. Radit lidem se může i anonymně a dokonce to má úplně stejnou váhu jako naopak. Divný, co?
...tak teda jedna anonymni, ale dobre minena rada: Kdyz ses takovej debil, ze nepochopis prislovi*, ani nejsi schopnej si zjistit jeho vyznam**, tak radsi nastupni plat nezkousej licitovat moc vysoko, ber cokoli a hlavne drz pusu zavrenou.

Tak, pochopil jsi to?

----
*)  pokud je teda cestina tvym rodnym jazykem. Jestli se ji ucis teprve rok, tak se omlouvam.
**) treba se zeptej matky, te uklizecky, nebo wikipedie.

jsemfit

« Odpověď #70 kdy: 19. 12. 2013, 22:58:47 »
Logicky je to nesmysl, takže pochopil, ale vypovídá to hlavně něco o tobě. Třeba to zkus s nějakým titulem a jménem, možná ti to pak někdo bude žrát.

anonym

« Odpověď #71 kdy: 19. 12. 2013, 23:22:12 »
Logicky je to nesmysl, takže pochopil, ale vypovídá to hlavně něco o tobě. Třeba to zkus s nějakým titulem a jménem, možná ti to pak někdo bude žrát.
ok..Dr. Rath, tesi me.
A ted uz bez spat, jsemfite.
Dobrou noc, mam te rad.

jsemfit

« Odpověď #72 kdy: 19. 12. 2013, 23:30:42 »
Pane Rath, ani tak jednoduchou větu jsi asi nepochopil. Někdo ti to bude žrát, ale já samozřejmě ne. Mohl bych nenápadně zmínit kdo ano, ale on to nemá rád a ještě méně má rád, když ho házím do stejnéného pytle s ostatními, kteří podobně špatně uvažují.

eiffel

« Odpověď #73 kdy: 19. 12. 2013, 23:48:02 »
Citace
Samozřejmě. Hlavně to snad posoudí ten platící, ne? Kvalifikace na uklízečku? Žádná. Kvalifikace na vývojáře? Řadu let studia různých technických oborů a každý je sám je dostatečně náročný, aby ho většina lidí vůbec nezvládla. Těch 30 je nástup jen pro nějaká másla, to je jasné. Ale to je dobou. Všichni jsme si rovni, ne?
Kamaráde - zaměstnávám dost lidí už dost dlouhou dobu.
Krom znalostí vyžaduji od zaměstnanců jistou dávku elementární slušnosti.
Protože dohodové klima v práci je pro výkon lidí velmi důležitý.
Takových floutků jako jsi ty mi prošlo firmou nepočítaně.
Nevydrželi. A ani jsem to nemusel řešit jako šéf. Prostě byli ostatními vytěsněni a odešli sami.
Přemýšlej o tom.

jsemfit

« Odpověď #74 kdy: 19. 12. 2013, 23:54:44 »
A co mi to mělo říct? Že tě vůbec nezajímá koho nabíráš? Co je mi do toho? Hledám kvalitního šéfa a ne někoho, koho zajímá slušnost a znalosti. Ty bys mě stejně asi nemohl zaplatit, když hledáš, co hledáš a pěkně bys protáhl obličej, když bych řekl kolik chci. Přemýšlej o tom.