Co se starými disky?

JS

Re:Co se starými disky?
« Odpověď #45 kdy: 24. 04. 2017, 14:00:49 »
Já už jsem jich několik prodal do firem, co se zabývají záchranou dat.

Mas nejaky odkaz? Taky bych se docela rad zbavil starsich disku a nechce se mi je nicit. (IMHO to staci prepsat nulami, nikdo se nebude trapit tim, aby na tom slozite hledal nejaka citliva data, kdyz tam stejne v 99.99% pripadu zadna nebudou...)

e3k

« Odpověď #46 kdy: 24. 04. 2017, 22:33:31 »
a.k.a. 'magnet' AND 'a je tvůj' dnes som rozobral 1,5 tb klik klik klik klik hardisk od western digitaaaaaal blak edicija. vydalo to 2 take magnety. je to masaker s tym prilepim stos papierov o ladnicku!
když chceš psát na české fórum tak nám to přelož. Tahle maďarština nebo co to je nejde číst.
ospravedlnujem sa mal som o 2-3 piva viac... v podstate islo o nasledovne: velmy som sa tesil ze som namiesto jedneho sakra silneho magnetu s ktorym sa da nalepit stos papierov na ladnicku nasiel v tom disku hned 2.

Jose

« Odpověď #47 kdy: 24. 04. 2017, 22:50:51 »
a.k.a. 'magnet' AND 'a je tvůj' dnes som rozobral 1,5 tb klik klik klik klik hardisk od western digitaaaaaal blak edicija. vydalo to 2 take magnety. je to masaker s tym prilepim stos papierov o ladnicku!
když chceš psát na české fórum tak nám to přelož. Tahle maďarština nebo co to je nejde číst.
ospravedlnujem sa mal som o 2-3 piva viac... v podstate islo o nasledovne: velmy som sa tesil ze som namiesto jedneho sakra silneho magnetu s ktorym sa da nalepit stos papierov na ladnicku nasiel v tom disku hned 2.
A to je potřeba zapít :D