Jo, to je známá věc, tenhle Číňan. Pak tu napiš, jak funguje, jsem zvědav. Myslím, že problém je velikost, nějaký 16" laptop bych na to nedával, ale pro nějaký menší může být OK. Někteří si stěžovali, že stabilita je slabší.
Prave mi prisiel(hlinikovy stojan). Najnizsia poloha na 4 prsty. Trochu moc na to co som chcel ale pohoda. Posobi solidne, ma aj prepravne vrecko no prisiel mi poskriabany uz vyroby, ale nic katastrofalne a nikto to aj tak nevidi. Mam Lenovo Legion 7 a sedi na tom v pohode zatial. Za tych par eur sa urcite oplati. Ale zase ide len o prve dojmy, caosm mozno najdem nejake problem..ale zase..par eur len proste tak je to naozaj jedno.
Tenhle stojan jsem měl (s 15" notebookem). Používal jsem ho v poloze "notebook co nejvíc kolmo ke stolu" (notes zabírá pak míň místa na stole a displej se dostane skoro do výšky externího monitoru)
Zkušenosti:
- ta "fajka" na lyžině o kterou se opírá notebok je imho krátká a málo zahnutá. Stačí do notesu trochu drcnout a vyklouzne ven - největší slabina
- pogumované podložky po pár měsících (alespoň částečně) sjely
- při usazování notebooku je třeba do stojanu moc nedrcat, jinak se rozpadne. Jakmile se notes usadí, tak opět moc nedrcat (např připojování USB zařízení) jinak (jak jsem psal) notes vyklouzne
- měl jsem verzi s větrákem (má otáčky regulovatelné potenciometrem, zapojuje se do USB), s chlazením trochu pomohl (takže menší kravál od chlazení notesu samotného)