27 let. Jsem tam, ale jen kvůli práci a škole, nemám žádné přátele, fotky, ani nepoužívám žádné funkce facebooku, kromě skupin, kde řešíme interní záležitosti, je nutné udržovat vypnuté všechny funkce, které by mohly zveřejňovat informace o tvé osobě. Facebook má tendenci to jednou za čas přenastavovat. V podstatě mám facebook jen z nutnosti, ovšem jak tak pozoruji okolí, jsem asi jeden ze sta.
Ale vyhovuje mi to, jsem introvert a na ego marketing, ani na veřejnou drbárnu si nepotrpím.
Vy co jste zvládli obejít bezpečnostní protokol přes TOR, gratulace. Já na to prostě nemám čas a někdy musím věci řešit rychle, TOR je ukrutně pomalý, takže se nakonec stejně přihlásím z fyzické IP adresy.
Spousta lidí funguje jenom na FB, ale často se mi stává, že nereagují ani na email, ani na telefon a na facebooku až s týdenním zpožděním. Sociální sítě pro mě přinášejí více komplikací, než přínosů. QIP a ICQ fungovaly docela dobře, rychlá odezva, facebook je otřesný. Mobil dneska už většina lidí ani nemá na volání, ale na SMS a sociální sítě, paradoxně se mi zdá, že se komunikace s příchodem sociálních sítí podstatně zpomalila.