j: Sám mám dva adaptéry od NTB - 60W a 95W. Bohužel, oba dávají 19V a já mám v PC desku na 12V (a mezikus vyrábět nechci, zaprvé to stojí další peníze a zadruhé to dál snižuje účinnost napájení). Samozřejmě jsem tyto adaptéry využíval pro napájení Mikrotiků :-) Pak se ale objevil menší kalibr zdroj (nějaká 24V a 0,8A) a ten to zvládne v pohodě taky ;-) Dokonceje od nějakýho "plastovýho" Mikrotiku.
andy: Já bych měl možná dodat, že ten zdroj má i svuj věk. Je asi tak 3 roky starej, z toho 95% času jel asi tak na 14W, poslední měsíc tak na 25-26W. Ale měl jsem v ruce jiný kousky, který by pomalu byly na žalobu... S těma ATX zdrojema je to fakt dost děsný. Člověk musí hledat a číst na netu týden před koupí, aby vybral něco slušnýho za přijatelný peníze. Já nakonec do jednoho PC koupil nejlevnější Seasonic 350W 80+ Gold (přesný označení nevím), kterej v testu zdrojů (asi na extrahardware.cz?) zkusili zatížit co to šlo a dal asi 490W a pořád dobrý :-) Tomu věřím. Ale kdyby to nikdo netestoval, tak nevím, podle čeho bych nakupoval...
Dnes jsem vyměnil dva koncový kondenzátory "značky" HERMEI a parametrů 680uF/16V za značku SAMXON 1000uF/25V (pravda, moc se jim ta nechtělo, rozměry 6x16mm původní vs 10x16 nový) a teď už to zase běží na těch 25-26W. Jse zvědavej, kolik to dá. Ty SAMXONy by měly bejt relativně dobrý kondíky. Lepší jsem v Plzni stejně nedokázal sehnat... Kdyby odešly, můžu zkusit v GESu objednat Rubycony, ty by měly patřit mezi nej...