Ahoj,
ja bych doporucoval pokracovat na FITu. Fit jsem absolvoval v roce 2004, takze je tam urcite hodne zmen. Podle me k lepsimu.
Spis bych se zameril na toto:
1. skola ma kreditni system, da se rozvolnit a pritom pracovat mimo obor - aby se z toho clovek nezblaznil

2. minimalizovat zivotni naklady
3. posledni rocnik v mgr ma dost kreditu na diplomku/semestralni projekt, mozna by toto slo dat dohromady s praci
proc nepracovat na necem co te bavi a zaroven to pouzit na diplomku? - je to slozite, ale v soucasne dobe je na toto asi vetsi sance nez driv
Dalsi varianta je po bc prerusit, jit vydelat penize a pak pokracovat.
MSc/Ing neni spasa, ale otevre dvere do mist, kde bys jinak nemel sanci, aspon ne hned.
Duvod?
Kazdy si pri pohovoru bude rikat. Vypada dost dobre, hodne toho umi, proc nema MSc./Ing., kdyz to ma dneska skoro kazdy ...

Na nekterych mistech muzou dojit k zaveru, ze se nedokazes sam motivovat, ze nad tebou porad nekdo musi stat, ze udelas jen
absolutni minimum a na ostatni kasles
Hodne stesti.
Zdravim,
som momentalne v tretom rocniku na fakulte FIT VUT, preto sa rozhodujem kam dalej na 2.stupen. Preco neuvazujem pokracovat na FIT VUT? uz bakalarske studium je docela hardcore a inzinierske je este vacsi. ja potrebujem aj pocas studia pracovat na plny uvazok a to je popri FIT VUT prakticky nemozne, resp. ide to vsetko na ukor volneho casu, jedine pokial clovek nie je genius. Celkom ma zaujala ponuka FI MUNI, je to tam volnejsie vo voleni predmetov a ziadne kreditove obmedzenia. Chcel som sa spytat ako je to s narocnostou na FI konkretne odbor Informacne systemy a potom Aplikovana informatika. Skor ma zaujima aky je rozvrh, ci sa to da navolit vsetko na 1-2 dni max, aki su ucitelia. Potom by ma zaujimal aj nazor tych co studuju na FIIT STU v Bratislave. Tam ma zaujal odbor Soft. inzinierstvo. aky je tam pristup ucitelov, ako je to s rozvrhom a volenim predmetov a kvalitou. Z FIT VUT som zvyknuty na docela narocne zaobchadzanie