Tak jsme odpovídal na něco, na co na další stránce už někdo odpověděl.
Zatímco tu jsou skupiny uživatelů Androidu a Apple, které nic neřeší a prostě fungují a užívají si život, někteří dokonce používají i více produktů různých firem, tak jsou tu i skupiny lidí nebo jednotlivců, kteří mají potřebu nadávat na někoho, kdo používá produkt nenáviděné firmy.
Je to stejné jako nadávat na pražáky, měšťáky, lonťáky, vidláky. Dosaď si.
Dělejte něco se sebou! Problém je na Vaší straně přijímače.
Už to nejde editovat, tak to neučešu.
Co je ti potom, kdo čím jezdí (auta>značky, MHD x taxi x auto, vlak x bus, ...). Co používá. Jak to používá. Omezuje tě tím nějak? Řeš sebe!
Jsi spokojený s tím telefonem co máš v ruce? Co jim furt závidíš těm lidem?
Příběh, který se napsal sám:
Jeden kamarád si v průběhu pár let koupil pár telefonů. 5 mobilů za 19k+ s Androidem, 3 značek. Apple nikdy! Protože je pro snoby!
Utratil za to dejme tomu 100k. Někdo jiný utratí 13k-20k za Apple, protože nemusí kupovat co dva roky nový telefon nebo si ho rozsedne, zpomalý se mu, ... Tohle se vážně stalo. Jeho slova.
Z toho mi vychází, že Apple je ekologičtější, ekonomičtější. Android pro snoby. Tedy přesně naopak.
Nadával na jednu značku Androidu, pak na druhou. Teď má třetí. Stojí to za ty nervy?
Tohle byl příklad, který se stal. Jiný příklad může hovořit zase ve prospěch Androidu! Tady nejde o to říci, kdo je lepší.
Přeji Ti, aby ti to přestalo unikat.
No nezlob se, ale pokud někdo tvrdí o něčem co nefunguje a je tím pádem na nic, že je to nejlepší a výhoda a kdesi cosi, tak je potřeba se ozvat a uvést to na pravou míru. Člověk by měl být soudný a vědět kde je hranice. A že když něco nefunguje, nebo je to kravina - viz ty krátký videa místo fotek, tak to nebudu omlouvat marketingovejma blábolama anebo vydávat za mega skvělou věc co by mi měl někdo závidět.
A fakt, jako opravdu fakt, aplistům vůbec nezávidim, to si pouze jako aplista namlouváš.
Mě odrazuje omezenost používání, nekompatibilní aplikace, nemožnost přetahovat kompletní data do PC, poslání originálu fotek, nemožnost rozšířit telefon o sd kartu, nemožnost použití cizí nabíječky, proprietální konektor, ničemná výdrž, nutnost platit cloud, problémy při migraci na nový telefon, absence alternativních OS a tak dále. To opravdu není co závidět.
Lidi co znám já jsou z aplu dost nešťastný, výše zmíněné je dost štve. Ale snažej se a sypou do toho prachy, aby se jim to používání zpříjemnilo - kupujou to rodině, kupujou k tomu macy místo obyč notebuků, platěj cloud a obnovujou každý dva roky. Takže většinu toho eliminovali, ale stojí je to majlant.
Já používám telefon minimálně 5+ let, domácí HW klidně i 10+ let. Pro mě je apple se svým neustálým nuceným koloběhem upgradů zbytečný a drahý a samozřejmě neekologický.