Nemyslím, že volba jazyka je nějak zásadní. Snadno začneš třeba s PHP - uploadneš někam script a už to pofrčí. Netřeba žádné VPS, speciálního hostingu ani konfigurace.
Pokud se ti nelíbilo c/c++, asi se nenajdeš v Go (golang). Ale můžeš jej aspoň zkusit. Využívá se často jako backend pro webové aplikace.
K Java / C# se nejspíš dostaneš na vysoké škole v rámci výuky. Pokud budeš mít nějaký náskok, snáz se ti bude procházet předměty. Ale zas to nejsou moc praktické jazyky pro práci typu "napiš mi tady jednoduchou webovou prezentaci přes prázdniny". Reálná zkušenost s Java nebo C# ti ale může později zajistit dobrou práci.
JavaScript / Node.js by ti mohl být blízký z frontendu. Snadno se do něj proniká, hostovat můžeš třeba na Heroku nebo Openshiftu, rychle vytvoříš funkční věc. Pro webové věci snadný začátek, co by tě mohl bavit.
Já osobně bych asi začal s JS/Node a později k tomu přidal onu Javu, C# nebo Go, podle toho, kam tě to bude lákat.
Sám jsem začínal kdysi s PHP, pak přešel k Javě, která mi platí účty dodnes. A v mezičase pochytil právě ten JS/Node a Go, které používám pro vedlejší projekty. K PHP bych se nechtěl vracet, i když vím, že za ty roky udělalo velký skok kupředu.