No code mobilní apka

No code mobilní apka
« kdy: 11. 06. 2025, 09:03:30 »
Ahoj, potřebuju napsat jednoduchou iOS, Android apku jako podporu jednorázové akce, jisté mezinárodní konference.
Čili hlavně informativní charakter, místo konání, informace o řečnících, program atd, ale i nějaký malý chat, čili interaktivní věci, formuláře. Napsal bych si to asi v KivyMD nebo Fletu, to je v pohodě, ale nechce se mi :-) Jen upozorňuji, že s vývojem mobilních apek mám dlouhodobé zkušenosti.... Napadlo mě použít nějaké "no code" řešení, protože tohle k tomu vysloveně vybízí.... Ale nechce se mi dělat rekognoskaci terénu, protože těch řešení je hodně. Asi dvakrát jsem použil https://www.judo.app/ což by bylo v pohodě, ale leze z toho kód jen pro iOS. Nemáte někdo praktické zkušenost s nějakým tím Bubble.io, Thunkable nebo něčím podobným ????

Re:No code mobilní apka
« Odpověď #1 kdy: 11. 06. 2025, 09:25:17 »
Elegantne riesenie na one time show je jednoducha webova stranka.
Na druhej strane ked si koder ako pises a mas dlhodobe skusenosty preco si to nenapises sam a pouzivas no-code?

« Odpověď #2 kdy: 11. 06. 2025, 10:08:17 »
muzu si to napsat, ale rikam si, ze to no code reseni je pro tuhle vec presne jako usite. cili bych to klidne na tom vyzkousel. i web by to mohl byt nebo nejaka Cordova.... oni chteji nativni apku. a samozrejme to nechtej zadarmo :-) proste pokud by mel nekdo nejake dobre zkusenosti s no code resenim, zkusil bych to na tom..... to je cele...

« Odpověď #3 kdy: 11. 06. 2025, 10:21:37 »
a nestacil by sdileny dokument s linky, texty, obrazky?

Jenkings

• 164
  • Hryprodva.cz
    • Zobrazit profil
    • Hry Pro Dva
« Odpověď #4 kdy: 11. 06. 2025, 10:21:52 »
Nejjednodušší řešení bude nějaký web z template, a pak nativní appka, která bude v podstatě jen fullscreen webview, který bude tahat ten web, klidně zakompilovaný do té appky.

« Odpověď #5 kdy: 11. 06. 2025, 11:16:43 »
Pokud web, tak by stálo za to zvážit PWA. Jediná (velká) nevýhoda.. uživatelé na ně nejsou zvyklí a nenajdou je v app store.

« Odpověď #6 kdy: 12. 06. 2025, 15:13:12 »
na tento ucel som videl pouzitu appku https://eventee.com/
ale to je hotovy produkt, nic nekodujes

« Odpověď #7 kdy: 24. 08. 2025, 21:52:00 »
A proč to radši nechceš  to programovat vibe code způsobem ?  Nebo v čem je lepší toto ve srovnání s omšelým no code nebo archaickým PWA?
Podle zadání to vypadá, že stačí statický HTML soubor. Nebo se mýlím, a ta aplikace bude mít nějakou logiku (no pun intended).?
« Poslední změna: 24. 08. 2025, 21:54:38 od Ħαℓ₸℮ℵ ␏⫢ ⦚ »

« Odpověď #8 kdy: 25. 08. 2025, 12:57:54 »
A proč to radši nechceš  to programovat vibe code způsobem ?  Nebo v čem je lepší toto ve srovnání s omšelým no code nebo archaickým PWA?
Podle zadání to vypadá, že stačí statický HTML soubor. Nebo se mýlím, a ta aplikace bude mít nějakou logiku (no pun intended).?

Vždyť píše, že to má mít

Citace
ale i nějaký malý chat, čili interaktivní věci, formuláře

čili je potřeba minimálně i nějaké server-side api.

Kit

• 836
    • Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 27. 08. 2025, 20:09:19 »
Nechal jsem si apku vygenerovat AI. Stačilo jen napsat specifikaci.

robac

• 214
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 29. 08. 2025, 00:02:03 »
Ukaz kod.

« Odpověď #11 kdy: 29. 08. 2025, 00:05:55 »
Ukaz kod.

Proc by ukazoval? Ze neumis napsat spravne prompt a lezou ti z toho breberky neni problem AI. Generovat jednoduche appky v dnesni AI opravdu neni slozite.

Kit

• 836
    • Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 29. 08. 2025, 06:49:17 »
Ukaz kod.

Jednoduchý výkaz práce, na který jsem po vygenerování nemusel sáhnout. Můžeš ho používat, data budou uložena do tvého prohlížeče. Nic neposílá na server.

https://kitsaels.github.io/vykaz.html

« Odpověď #13 kdy: 29. 08. 2025, 09:04:11 »
Pěkné, můžeš prosím poslat kompletní prompt/konverzaci?
Zajímá mně jak moc podrobné to zadání musí být pro takovou stránku.

Jednoduchý výkaz práce, na který jsem po vygenerování nemusel sáhnout. Můžeš ho používat, data budou uložena do tvého prohlížeče. Nic neposílá na server.

Kit

• 836
    • Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 29. 08. 2025, 22:54:31 »
Pěkné, můžeš prosím poslat kompletní prompt/konverzaci?
Zajímá mně jak moc podrobné to zadání musí být pro takovou stránku.

Chci v HTML aplikaci na výkaz práce ve stylu štípaček, aby pro každý den v měsíci byla doba od-do, popis práce s výpočtem rozdílu času a dole součet hodin za celý měsíc. Použij localStorage s možností výběru měsíce.

Přidej sloupec s označením dne v týdnu, vyznač víkendové dny a udělej přepínání mezi měsíci.
----------
To je vše, co jsem specifikoval a dostal jsem kód, který jsem zveřejnil.