Jak přeskočit ve Win11 postsetup výběr spojení

Jak přeskočit ve Win11 postsetup výběr spojení
« kdy: 19. 11. 2024, 21:39:23 »
Prrvní zapnutí. Mám pocit že win11 (nevim.tda pro/homë) mě chce vyždímat. Vybral jsem. Layout, dál chce vybrat spojení k siti, tlacitko je šedé.(dole je něco jako : v případě problému otevřete httos://aka.ms/...)

Zvlástní, jinýwin 11 toto neměl...

Je nějaký grif jak "dokončit "a normálně najet windows bez  nutnisti vybrat spojení??

Re:Jak přeskočit ve Win11 postsetup výběr spojení
« Odpověď #1 kdy: 19. 11. 2024, 22:22:19 »
Upřímně nevím co myslíte tím vyždímat a postsetup, ale nefunguje v tom dialogu na připojení už relatvině klasický postup?

- Shift+F10 pro otevření terminálu
- spustit příkaz: oobe\bypassnro
- reboot
- v tom samém dialogu zvolit, že není k dispozici internet (nová volba)

Případně troubleshooting:
https://www.minitool.com/news/oobe-bypassnro-not-working.html

hknmtt

• 103
    • Zobrazit profil

jjrsk

• 531
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Dnes v 08:44:57 »
Nebo odpoj sit ..., kdyz zadna neni, necha se to nainstalovat bez ni (i home verze).

« Odpověď #4 kdy: Dnes v 09:21:09 »
mozno OT ale skus https://schneegans.de/windows/unattend-generator/
Potvrzuji, funguje skvele, clovek si tam muze nandat, co chce a pripadne jeste doladit pres Windows SIM.

Nebo odpoj sit ..., kdyz zadna neni, necha se to nainstalovat bez ni (i home verze).
Jeste furt? Mam za to, ze uz ve 23H2 tu moznost zrusili.

« Odpověď #5 kdy: Dnes v 10:05:08 »
Vygoogli si "win11 massgrave" a dej si Enterprise. Home je celej bloatware.
Vyuziva to officialni API Microsoftu na aktivaci licenci windows, Microsoft o tom vi a nevadi mu to. Pro osobni vyuziti to stejne nikoho nezajima.
« Poslední změna: Dnes v 10:08:31 od XXX_Sam_XXX »

« Odpověď #6 kdy: Dnes v 10:08:20 »
Jojo Win11 23H2 jiz neni mozne dokoncit instalaci nez pripojeni na sit (protoze by chudak uzivatel byl pripraven o posledni aktualizace)
Otevrit terminal a oobe\bypassnro jsem nezkousel. Druha moznost je bootovacka pres Ventoy (ktery me vyhovuje vic, protoze mam na jedne flash vice ISO), nebo Rufus. Oboje umi to vyzadovani site vypnout na instalacce pres registry.

Medo77

• 302
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: Dnes v 14:12:59 »
Ak nezrusili moznost pouzit no@thankyou.com, dajte vytvorit live ucet, zadajte toto, nejake heslo, ono to cosi vydrzkuje (bud ze ucet bol vela krat pouzity alebo neplatne heslo, uz si nepametam) a pusti zalozit lokalny ucet ...