Ahoj, jestli chceš pokračovat magisterský na VUT FITe, tak rozhodně začni už i s bakalářským na FITe. Mohlo by tě pak dost překvapit jaká to je obtížnost. Vypadá, že jsi chytrý a pracovitý, takže rozhodně se neboj, že bys měl mít problémy, kvůli toho, že zatím programovat neumíš. Vše se naučíš, já byl taky počítačový laik, ale zvládl jsem to a teď po 5 letech jsem úplně na jiné úrovni. Píšeš, že tě baví sítě a HW, toho je bakalář na FITu plný. Ale jak se zde píše FIT je škola, která se musí dělat na 100% jinak papa. Jestli vydržíš, čeká tě nejpravděpodobněji dobrá budoucnost, osobně musím říct, že většina spolužáků co jsou teď ke konci studia jsou opravdu profíci v oboru.
Já osobně, jsem po nástupu na Magisterské studium, musel začít vydělávat. Takže ač je to téměř nemožné jde pracovat (35h týdně) a studovat prestižní FIT zároveň. Ale je to HC a čekám kdy mě z toho jebne a skončím někde na psychině.
P.S. To jak píšu, že se vše naučíš, tak ani tak nemyslím, že tě to škola naučí, ale že se to sám naučíš.