Budeme sa tu dotahovat na preklepoch?
Jardo aku skolu mas vystudovanu, ak sa mozem spytat a co je tvoja profesia? Ty si tu jediny rozumny clovek
Citace: zboj 09. 04. 2016, 19:46:14 A taky to nemění nic na tom, že tě vyhodili ze školy a máš holou řiť Zle si to vysvetlujes. V pravnom slova zmysle som bol VYLUCENY zo studia, bolo mi ukoncene studium na zaklade nejakeho ich paragrafu. Vyhodit, ak by sme to brali doslova, tak by to bolo v pripade, ze som bol vyhodeny zo skusky, napr. z prenasanej z minuleho roka. Vtedy by sa to bralo ako vyhodenie. Takto sa to berie ako vylucenie/ukoncenie studia. Ale bolo to sposobene dobrovolnym odchodom zo studia, nie ze by som nezvladal studium, alebo by som bol vyhodeny na skuske. A to ci mam alebo nemam holu rit vies ty odkial?
A taky to nemění nic na tom, že tě vyhodili ze školy a máš holou řiť
Citace: Kontraband 09. 04. 2016, 20:12:26Citace: zboj 09. 04. 2016, 19:46:14 A taky to nemění nic na tom, že tě vyhodili ze školy a máš holou řiť Zle si to vysvetlujes. V pravnom slova zmysle som bol VYLUCENY zo studia, bolo mi ukoncene studium na zaklade nejakeho ich paragrafu. Vyhodit, ak by sme to brali doslova, tak by to bolo v pripade, ze som bol vyhodeny zo skusky, napr. z prenasanej z minuleho roka. Vtedy by sa to bralo ako vyhodenie. Takto sa to berie ako vylucenie/ukoncenie studia. Ale bolo to sposobene dobrovolnym odchodom zo studia, nie ze by som nezvladal studium, alebo by som bol vyhodeny na skuske. A to ci mam alebo nemam holu rit vies ty odkial? To je čím dál tím lepší. Ještě pár stránek zpátky jsi studia zanechal, aniž bys byl vyhazován.
Pani, zboj a davkol. Zo skoly som odisiel DOBROVOLNE. Comu nechapete?
Prepacte mi moje konanie, som troll.
Jachymov je blazinec?