Zdravím,
poprosil bych o radu, protože samotnému se mi to nepodařilo vyřešit ani dohledat problém.
Mám a používám Gnome Shell ve Fedoře 19.
HW mám Lenovo V370.
1/ Všiml jsem si, že na pravé straně mám nějaký pruh mimo obrazovku. Soudě podle myši, která se nezasekne na kraji ale leze ještě kousek mimo. Koukal jsem se na rozlišení displeje, ale i když jsem si ho změnil, tak tam ten pruh stále byl.
2/ Stává se mi, že si otevřu aplikaci (Chrome, Evince), a ona se sice ukáže v seznamu spuštěných aplikací, a dokonce je tam i ten seznam otevřených oken, ale nejde na žádné okno přepnout, a ani při exposé se nezobrazí v seznamu. Nejdříve mi to dělalo jen Chrome. Teď Chrome poslouchá, ale dělá mi to Evince na pdfkách. A to ještě ne vždycky, i když většinou. Nejdříve jsem se domníval, že to bude nějakým rozšířením GS, ale když jsem je dal pryč, tak to nepomohlo. Zkoušel jsem i promazat cache dotyčných aplikací, ale nevypozoroval jsem žádnou souvislost.
3/ Jde nějak vynutit, aby se notebook neuspával při zavření víka? A nebo jak dosáhnout toho, aby se tedy uspal, ale aby se také probudil? Zajímavé je, že když ho uspím pomocí Fn + měsíček :-), tak se většinou probudí. Když ho uspím zavřením výka, tak se většinou neprobudí.
Nevěděl by ste někdo co s tím?
Dík za ochotu.