Jsem rád, že jsem pomohl...
Sám se moc s ostatními třídami nestýkám, snad jen se známými, které mám v každé z letošních tříd po jednom. Jinak hned první ročník se koná "polo společný" lyžařský kurz, kde se třída programátorů spojí se třídou grafiků, tak to alespoň bylo tento rok. Žádné zákazy ve stýkání se s ostatními třídami se nekonají. Jedna ze zajímavých "feature", která mne potěšila a která je hojně využívána jak studenty, tak profesory je školní mail ve formě "prijmenijmeno(@)sssvt.cz". Máš zde možnost kontaktovat všechny žáky školy (možno též kontaktovat pouze vybrané třídy, či skupiny tříd tak, jak jsou rozděleny na dělené předměty - dělení se koná dle úvodního testu z angličtiny a s přihlédnutím ke znalostem němčiny). Můžeš tedy jednoduše obeslat s nabídkou své spolužáky a nemusíš nic obíhat. V naší třídě by pár lidí asi bylo ochotno na něčem spolupracovat, dokonce se jeden z letošních prváků snaží pro ostatní, zainteresované spolužáky, vytvářet cosi jako neustálý příval práce. Tedy každý, kdo něco umí se mu může ozvat a on se pro něj vynasnaží nějakou tu práci najít. Nevím, jak jim to zatím funguje, ale nápad je to minimálně zajímavý a ušlechtilý.