Já jsem IT. politika mě zajímá víceméně jenom když se mě sere do serverů. Přesto se moho považovat za jenoho z nejlépe politicky informovaných osob v ČR. Mám blízké, převážně rodinné vazby na vrcholné kádry RVHP, občasnkého fóra, porevoluční komunální politiky praha atd. Bez dementních keců, co tu předvádí například takový jarda, bych Vás všechny rád vyzval abyste si s veškerou svou kompetyencí protestovali antispam na virusfree. Jak se říká kdo umí, tem umí, kdo neumí ten kecá. Určitě máte statisíce měsícně a stovky serverů ve všech státech světa od honkongu po sao paulo.
Můj závěr je takový, že něco divného se rozhodně stalo a dovolím si tvrdit, že se jednalo o nějkou úzkou iniciativu nějakého přehnaně horlivého admina na Excello, který vyslyšel volání po boji proti desinformačním serverům a ve svém ideologickém afektu dal na spamlist s vysokou hodnotou servery z konspiratori sk.
Neni to politicka cenzura systemu a svet se nebori. Sam jsem měl mnoho jendání s virusfree proč jim některý z mých serverů z SPF apod vše v cajku. Když se zaštítíte klientem z TOP10, tak to začně procházt.
Tato diskuse není o tom, že se v ČR zavedla nějaká canzura, ale o tom, že virusfree jsou prostě banda dementů, kterým na základě naprosto iracionálně definovaných pravidel ztrácejí emaily. Všichni to víme, kdo jsme v branži. Jestli to vadí na freemailu je filosofická otázka.
Když zasílám svému zákazníkovi, se kterým mám (na stejných ip) fakturu v pdf navzdory intenzivní předchozí komunikace a tohleto skončí ve spamu je prostě jen a jen diletantismus. tečka.
Jsou to postě idioti, nikoliv relevantní oponenti. To, že se jeden z idiotů rozhodl jít do politiky na tom nic nemění, to vychází z toho idiotismu.