k tomu nahrazení práce Ai ... používám Antigravity od googlu a co jsem s tím byl schopný vymyslet je neskutečný. To co jsem dřív prototypoval 14 dní mám za 1-2 dny ... jsem schopný do něj nasypat haldy dokumentací aby nehalucinoval, sepsat mu několika levelové workfllows aby se pořád kontroloval, definovat správnou architekturu aby neplodil nespravovatelný kód ... pak už jen definuju co chci aby to umělo a za pár minut mám funkční prototyp ... Umí napsat funkční kód, spustit si ho, napsat testy, otestovat ho, udělat všemožný audity, benchmarky, dokumentace, refactory, a když už jsem spokojený tak to i sám nasadí kam potřebuju ... někdy z něj vypadne lepší řešení než bych si psal sám protože bych si s tím nedával takovou práci.
Tvořím s tím experimentální hry, na což bych nikdy neměl čas, tvořím s tím weby pro domácí potřebu který bych nikdy ani nechtěl dělat

... Opravím si s tím windows, sám si nasype commandy, zhodnotí stav a napíše co s tím je, pak to sám opraví. Když tohle zvládu já jako obyčejný člověk ani si nechci představovat co s tím mohou dělat korporátníci a výzkum.