Levný internet od UPC (přenechám)

Levný internet od UPC (přenechám)
« kdy: 23. 05. 2017, 09:38:28 »
Zdravím,
z důvodu stěhování do místa, kde není UPC pokrytí, budu rušit smlouvu.
Jelikož bych musel platit za zrušení, chtěl jsem se zeptat, zda by někdo neměl zájem o převod mé smlouvy.

Mám internetový tarif INTERNET 30+, který bohatě dostačuje na prohlížení webových stránek, mailu a Skype videokonference.

Za převod internetu nabízím jednorázovou odměnu 500,- Kč.

Převod smlouvy je možný okamžitě.
Smlouva není omezena lokací.

Re:Levný internet od UPC (přenechám)
« Odpověď #1 kdy: 23. 05. 2017, 10:09:51 »
Možná by stálo za to napsat, kolik je ta levná cena a jaké jsou další podmínky služby. Na webu UPC ceny nemají, nejspíš se liší v závislosti na lokalitě.

dustin

« Odpověď #2 kdy: 23. 05. 2017, 10:16:35 »
Je tam přímo link na ceník https://www.upc.cz/pdf/Cenik.pdf

Unknown

« Odpověď #3 kdy: 23. 05. 2017, 10:35:12 »
Na webu UPC ceny nemají

Zalozku ve spodni casti stranky si prekliknete na zalozku "cenik"

https://www.upc.cz/internet/internet-30/

Fbi

« Odpověď #4 kdy: 23. 05. 2017, 11:01:31 »
A vy jste z toho ceníku schopní dekódovat jeho cenu se 100% jistotou?

trubicoid2

« Odpověď #5 kdy: 23. 05. 2017, 12:43:23 »
triviální milý watsone: má asi INTERNET 30+ s TV START K INTERNETU s věrnostní slevou za 329,- bez slevy 529,- upisuje se na rok

takže při vypovězení musí UPC doplatit 0-12 x 200,-

« Odpověď #6 kdy: 23. 05. 2017, 12:44:33 »
platím 251,- Kč/měsíc (mám vlastní modem)

s pronájmem modemu od UPC je to 329,- Kč/měsíc

Lol Phirae

« Odpověď #7 kdy: 23. 05. 2017, 12:53:24 »

To jsou stále ty výborné smlouvy, že čím déle závazek dodržíš, tím víc doplácíš?

trubicoid2

« Odpověď #8 kdy: 23. 05. 2017, 13:05:38 »
To jsou stále ty výborné smlouvy, že čím déle závazek dodržíš, tím víc doplácíš?

doplácíš max rok, záleží kdy je smlouva uzavřena a kdy ukončena; někdy se vyplatí pár měsíců navíc zaplatit, i když už to nebereš, abys nemusel doplácet třeba za 10 měsíců 200 kč

lze dohodnout i individuální na dva roky, tam můžou slevit i více, ale o to je to pak horší ukončit

Cek

« Odpověď #9 kdy: 23. 05. 2017, 13:11:47 »

Ano, porad jdou cestou cim dyl jsi nas zakaznik, tim vic Te pri uteku podojime :-)

Lol Phirae

« Odpověď #10 kdy: 23. 05. 2017, 13:12:14 »
doplácíš max rok, záleží kdy je smlouva uzavřena a kdy ukončena; někdy se vyplatí pár měsíců navíc zaplatit, i když už to nebereš, abys nemusel doplácet třeba za 10 měsíců 200 kč

To jsme se absolutně nepochopili. Ty smlouvy před časem fungovaly tak, že když si měl smlouvu na rok a chtěl ji zrušit po měsíci, tak jsi doplácel jeden měsíc, zatímco když jsi ji chtěl zrušit po 11 měsících, doplácel jsi 11 měsíců. Tak se ptám, jestli tuhle absurditu už zrušili nebo je to stále stejná sviňárna.

beer

• 729
    • Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 23. 05. 2017, 14:57:41 »
Je potřeba to chápat jako množstevní slevu (poskytovanou průběžně) při objednávce na 12 odběrů. 12 odběrů - nárok vznikl, 10 odběrů, nárok nevznil. Množstevní slevy jsou v každém oboru, není to nic absurdního.

Teď to porovnejme s poskytovateli, kde jste zavázáni k měsíčnímu plnění na 2 roky, nebo k obděru služeb pod smluvní pokutou. Za půl roku se něco stane, přijdete o práci, a chcete smlouvu zrušit. Ale ouha, ono to nejde, budete muset zaplatit dle toho, jak je nastavená smlouva 24 odběrů nebo smluvní pokutu (kolik je to, 30 % ze zbývající částky?).

V případě doúčtování věrnostní slevy se doplácí jen 200 kč za měsíc/služba, mne osobně se to zdá férovější. Kdysi jsem měl živnosťák, udělal jsem si drahý tarif u T-mobilu, s koncem živnosti jsem ho nepotřeboval. Platit jsem musel až do konce trvání smlouvy jak mourovatej.

borekz

• 493
    • Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 23. 05. 2017, 14:58:37 »
Co se Vám na té ceně všem nelíbí ? Např. Poda ještě dávno měla za 350 Kč 30 Mb (teď má 50 Mb) a modem v ceně není. Vím, že v některých lokalitách by lidi byli rádi aspoň za Podu nebo UPC, ale taky jsem viděl v jiných městech mnohem lepší nabídky. Aspoň kvalita je teď lepší. Před cca pěti lety Poda víc nejela než jela.

beer

• 729
    • Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 23. 05. 2017, 15:02:02 »
Hlavně u *PC je veřejná ip adresa v ceně, neblokují se žádné porty nebo neomezují žádné protokoly, není tam agregace. Při přepisu se zvýhodněná cena získaná jedním zákazníkem nepřevádí na nového, pokud nový zákazník chce nějakou akci, musí si o ní říci, dá se dohodnout. Dokonce nemusí být ani stejná rychlost nebo stejná programová nabídka.

trubicoid2

« Odpověď #14 kdy: 23. 05. 2017, 15:02:49 »
To jsme se absolutně nepochopili. Ty smlouvy před časem fungovaly tak, že když si měl smlouvu na rok a chtěl ji zrušit po měsíci, tak jsi doplácel jeden měsíc, zatímco když jsi ji chtěl zrušit po 11 měsících, doplácel jsi 11 měsíců. Tak se ptám, jestli tuhle absurditu už zrušili nebo je to stále stejná sviňárna.

je to tak, akorát chytře místo platit 11x200 můžeš zaplatit ještě jednou 390 a dokončit rok a pak vypovědět, což vyjde levněji