...
Já to sbírám.
...
Tak asi to zbiera viac ludi a tych vyse 100 Eur je zberatelska cena.
Jako taky mě to napadlo, ale říkal jsem si, že to přece těžko bude mít někdo stejnou "úchylku" jak já.
Tam totiž konkrétně u té knihy o těch sítích, ona se jednou prodala na trhuknih za 1900. Myslím si, že to koupil
ten člověk, co to pak prodával na aukru za 2600 a proto ta cena skokově vyletěla o šílenou sumu. Každej, kdo to pak prodával, tak pogooglil a narazil na něj a nastavil cenu podobnou a už to jelo.
Jenže zatím se žádná z těchto knih neprodala. Já jsem si ho trochu "prokepl" a vím, že přeprodává, protože má spoustu inzerátů na slovenském bazaru za šílený ceny. Na aukru třeba koupil knihu TCP/IP a DNS 5.vydání a na slovenském bazaru ji prodává za víc a tvrdí, že rozprodává knihovnu.
Já to jako dokážu pochopit, prostě žijeme v kapitalismu a nevím, jak moc to komu vychází, třeba prodal už xy knížek za přestřelené ceny, ale co ho sleduji, tak neprodal vůbec nic, protože kdo by byl tak "blbej" – jedině fakt nějaký sběratel.
Jak už tady padlo, jsou novější a levnější knihy.
Ale štve mě, že když tu knihu někdo opravdu chce a ne proto, aby ji někomu prodával, tak se k ni nedostane nebo jedině za tuhle šílenou cenu. Včera byla na bazoši za 300, to mě bude strašit ještě dlouho, jestli to opravdu dotyčný prodal.