Vim(ale netuším, jaký je "tvůj způsob psaní zdrojáků")
Citace: Kiwi 14. 01. 2019, 12:55:15Vim(ale netuším, jaký je "tvůj způsob psaní zdrojáků")Cast meho zpusobu psani zpociva v tom, ze jakmile pisi levou zavorku (at uz jednoduchou nebo slozenou), nebo uvozovky, hned za to si napisi prislusnou uzaviraci zavorku resp. uvozovky.Ale vsiml jsem si, ze (tusim) Builder (coz je prostredi pro psani pro GTK, GNOME) toto dela automaticky.
Cast meho zpusobu psani zpociva v tom, ze jakmile pisi levou zavorku (at uz jednoduchou nebo slozenou), nebo uvozovky, hned za to si napisi prislusnou uzaviraci zavorku resp. uvozovky.Ale vsiml jsem si, ze (tusim) Builder (coz je prostredi pro psani pro GTK, GNOME) toto dela automaticky.
vim, mcedit, kate, gedit, nano/pico, asi všetko, lebo cat je trochu hardcore, a písať kod pomocou tac to už nezvládam.
a jaky pouzivas compilator?
Zdravím.Učim se programovat v jayzce C. Zkoušel jsem Emacs, ale nějak mi nesedl na můj způsob psaní zdrojáku.A tak jsem se chrěl zeptat, jaký textový editor (případně IDE) používáte pro psaní v jazyce C?nm
Citace: Peter Fodrek 14. 01. 2019, 14:14:45asi všetko, lebo cat je trochu hardcore, a písať kod pomocou tac to už nezvládam. a není lepší >>?
asi všetko, lebo cat je trochu hardcore, a písať kod pomocou tac to už nezvládam.