Konec poskytovatele 365internet.cz

VT66

Re:Konec poskytovatele 365internet.cz
« Odpověď #195 kdy: 14. 10. 2022, 12:05:06 »
Reklamoval jsem e-mailem nefunkční weby (některé) a toto mi přišlo i ohledně vrácení poměrné částky zaplacené předem - v případě odchodu.
Ty nefunkční weby řeší 3tí den podotýkám…

Dobrý den, pane xxxxx,

o problému, který nastal víme a řešíme s techniky. Po odstranění závady Vás budeme informovat. Pokud se přesto rozhodnete odejít, vrátíme Vám poměrnou částku Vaší platby.

Děkujeme za trpělivost a přejeme pěkný den.

S pozdravem

Ludmila Štelclová

Tým 365internet
info +420 910 104 365

« Odpověď #196 kdy: 14. 10. 2022, 12:12:52 »
Reklamoval jsem e-mailem nefunkční weby (některé) a toto mi přišlo i ohledně vrácení poměrné částky zaplacené předem - v případě odchodu.

Dobrý den, pane xxxxx,

o problému, který nastal víme a řešíme s techniky. Po odstranění závady Vás budeme informovat. Pokud se přesto rozhodnete odejít, vrátíme Vám poměrnou částku Vaší platby.

S pozdravem
Ludmila Štelclová

Tým 365internet
info +420 910 104 365
A kdy jsi jim psal ?
Já nemám odpověď žádnou do dnes.
Asi se mnou nemluví 😃🙈

VT66

« Odpověď #197 kdy: 14. 10. 2022, 12:57:28 »

Dobrý den, pane xxxxx,

S pozdravem
Ludmila Štelclová

Tým 365internet
info +420 910 104 365
A kdy jsi jim psal ?
Já nemám odpověď žádnou do dnes.
Asi se mnou nemluví 😃🙈

Dneska ráno a světe div se, na root.cz. Jsem se už dostal…z domova —-snad poprvé od těch problémů.

« Odpověď #198 kdy: 14. 10. 2022, 12:58:47 »
Dneska ráno a světe div se, na root.cz. Jsem se už dostal…z domova —-snad poprvé od těch problémů.
Teď jsem to chtěl psát.
Aktuálně to začalo běžet. Takto bych k tomu neměl připomínek.
« Poslední změna: 14. 10. 2022, 13:01:30 od Pesedm »

« Odpověď #199 kdy: 14. 10. 2022, 13:46:14 »
Dnes jsem zde od dopoledne.
Situace je stejná.
Od středy 2x email a 1x vzkaz na 365internet.
Bez odpovědi.
WIA už od problému také dává ruce pryč:
"s problémy ohledně připojení se prosím obracejte přímo na svého poskytovatele připojení 365internet"
Zažádal jsem dnes o OKU kód.
Kdy jej dostanu je ve hvězdách. Když tak NOUZOVĚ přejdu s kódem od CETIN.
Ke komu přejdu a za kolik - netuším.
Ale ani k původně vybrané WIA to nebude.

CASE ID není a nikdy nebyl formálně platný pro přechod k jinému operátorovi i když cetin to umožnil. Kdo přešel s CASE ID má teď vlastně dva poskytovatele, je to sice formalita a asi stačí ukončit služby u 365i ale podle vyjádření ČTÚ to tak údajně je. Myslím že kdyby to ale byla korporace typu O2 tak by se soudili o svoje ovečky.

Od 13.10.22 platí pouze OKU kód a bez něj zůstáváte kde jste nebo musíte podat výpověď (30 dní) a zřídit novou službu.
Jinak procesně:
a) Kontaktujte operátora 365i a vyžádejte OKU kód - za mne jsem zavolal, požádal, dle instrukcí napsal stručný a slušný email a ten asi za 8 minut obratem přišel a nebyl vůbec žádný problém
b) WIA je pouze "pronajatý obchodník" tam nic nevyřešíte, zbytečné je kontaktovat s čímkoliv
c) CASE ID - ani se nepokoušejte, řešil jsem to samé a již vůbec nikdo to neuzná
d) I když nový operátor kontaktuje vašeho současného ohledně OKU co jste mu dal stejně tak musí 365i zpracovat žádost o převod a musíte čekat, myslím že je žádostí hodně tak to potrvá. Osobně to vidím až někdy během příštího týdne že se to dořeší.

Offtopic: Pro zajímavost jsem se ptal všech co mají 365i jestli ten přechod chcou řešit všichni společně a najednou 6 ze 7 lidí zůstane kde je "protože internet jede". Musím uznat, že jsem to nečekal potom jak mě otravovali ať to vyřídím "nejlépe ihned a včera bylo pozdě", asi jak funguje Meta, Tiktok a Cornhub tak je všem najednou všechno fuk.

« Odpověď #200 kdy: 14. 10. 2022, 13:58:43 »
Tak aktuálně mně volal 365internet.
Chyba nalezena a odstraněna.
Což mohu potvrdit a funguje vše jako dříve.

« Odpověď #201 kdy: 14. 10. 2022, 14:02:40 »
Martin-2: panecku, to znamena ze maj 365int lidi radi i se zadluzenim  :D
Je ale pravdou, ze jsou lidi co to proste nechtej resit, dokud dana vec jede tak i kdyby jela na houby, tak aspon ze tam jede xichtovnik, socialni sit a tim je to vyreseno  ;D

« Odpověď #202 kdy: 14. 10. 2022, 14:25:55 »
Problém s nedostupností některých webů / služeb pro zákazníky 365internet jsme nalezli a ve 12:50 odstranili. Omlouvám se tímto za WIA koncovým uživatelům i 365internet.

Příčinou byl jeden z farmy NAT boxů, mezi které se rozděluje provoz privátních adres DSL přípojek. Závada byla nakonec vyřešena prostým restartem. Situace nesouvisela s nárůstem provozu nebo počtu připojek, to že postihla ve větší míře zrovna zákazníky 365internet byla čistá pravděpodobnost který IP subnet teče přes který box. Samozřejmě v aktuální hektické situaci to podle Murphyho zákonů muselo dopadnout přesně takhle...

Pavel Uhliar, technický ředitel, WIA spol. s r.o.

« Odpověď #203 kdy: 14. 10. 2022, 16:22:35 »
Problém s nedostupností některých webů / služeb pro zákazníky 365internet jsme nalezli a ve 12:50 odstranili. Omlouvám se tímto za WIA koncovým uživatelům i 365internet.

Příčinou byl jeden z farmy NAT boxů, mezi které se rozděluje provoz privátních adres DSL přípojek. Závada byla nakonec vyřešena prostým restartem. Situace nesouvisela s nárůstem provozu nebo počtu připojek, to že postihla ve větší míře zrovna zákazníky 365internet byla čistá pravděpodobnost který IP subnet teče přes který box. Samozřejmě v aktuální hektické situaci to podle Murphyho zákonů muselo dopadnout přesně takhle...

Pavel Uhliar, technický ředitel, WIA spol. s r.o.
Díky za vyřešení a zpětnou odezvu👍

VT66

« Odpověď #204 kdy: 14. 10. 2022, 20:00:10 »

Tak aktuálně mně volal 365internet.
Chyba nalezena a odstraněna.
Což mohu potvrdit a funguje vše jako dříve.

Taky mi volali, což mě celkem příjemně překvapilo. Mám pocit, že zatím odcházet nikam nebudu. Proč vlastně, pokud to pojede jako dosud (mám ještě 8 měsíců předplaceno…

Wxp

« Odpověď #205 kdy: 14. 10. 2022, 20:40:52 »
Me zatim stale ignorujou  :) Aspon, ze uz to jde.

« Odpověď #206 kdy: 14. 10. 2022, 21:01:29 »
VT66: presne tak, lojalita je dulezita vuci firme  :)

VT66

« Odpověď #207 kdy: 14. 10. 2022, 21:13:18 »
VT66: presne tak, lojalita je dulezita vuci firme  :)

Nevím, jestli to byla ironie nebo nebyla, ale to je fuk. S firmou 365i mě pojí pouze vztah dodavatel-odběratel. Ahoj.

« Odpověď #208 kdy: 14. 10. 2022, 22:52:29 »
uz z principu jak to mohlo blbe dopadnout bych jim neveril ani dobry den a nedohodim jim uz nikdy nikoho...  :P za me happy ze sem sel jinam, spokojen a hotovson.

« Odpověď #209 kdy: 15. 10. 2022, 11:10:13 »
uz z principu jak to mohlo blbe dopadnout bych jim neveril ani dobry den a nedohodim jim uz nikdy nikoho...  :P za me happy ze sem sel jinam, spokojen a hotovson.
A kam jste přešel a za kolik ?