Volal jsem o pokračujícím problému do WIA
Dnes zaznělo něco jiného než včera.
Se vším se obracet na 365internet.
Včera jsem psal e-mail do 365internet na nedostupnost nebo špatnou dostupnost některých domén.
Zatím bez odpovědi.
Dnes jsem volal i na 365internet a záznamník. Tak jsem jim to namluvil.
A napsal jsem jim další e-mail.
Dávám jim pár dní a pak balím kufr jinam.
Jeden z favoritů byla i WIA, ale... já se mám totiž rád 😃
To jsem řekl i přímo WIA. Pracovnice mě ujišťovala, že to předá vedení na zítřejší poradu.
Diky.
Taky byla mym favoritem na prechod WIA, ale nechci riskovat, ze si nepomuzu. Doufam, ze se to do par dnu vyresi 
Taky mi dnes WIA řekla se vším se obracet na 365. Slušná změna kursu. Chtěl jsem mít k nim, ale fakt nevím ...
Tohle dnes poslali mailem
Vážení zákazníci,
v minulých dnech jste mohli být kontaktováni s informací, že již 365internet nebude nadále poskytovat služby nebo dokonce, že končí. Není tomu tak. Společnost 365internet bude své služby nadále poskytovat a to i po 1.11.2022. Pro zajištění fungování jsme uzavřeli dohodu se společností WIA a.s.
Tato dohoda umožnila okamžité obnovení služeb, nadále zůstává v platnosti smluvní vztah mezi vámi zákazníky a společností 365internet. Služby poskytujeme za stejných kvalitativních i cenových podmínek a na stejné technologii DSL nebo optice. Není třeba provádět žádné úpravy v modemech ani routerech, zákazníkům s veřejnou adresou jsou tyto též poskytovány naprosto stejně. Nezměnila se ani čísla účtů, kam jste odesílali a nadále budete odesílat platby.
Služby VoIP anebo 365tv nejsou nijak dotčeny, byly a jsou nadále poskytovány ve stejné kvalitě a za stejných podmínek, stejně tak pronajatá zařízení ke všem službám jsou nadále naším majetkem a je třeba za ně platit pronájem.
Změnil se pouze náš dodavatel, kterým již není CETIN, ale společnost WIA, která má se společností CETIN uzavřenou velkoobchodní smlouvu. Všechny 3 společnosti k uvedenému vydaly společné prohlášení.
Jak dále postupovat:
Pokud s námi chcete nadále zůstat, není třeba nic dalšího dělat ani nikam oznamovat.
V případě, že již nechcete mít služby poskytované 365internet a požadujete přenos přímo pod WIA, kontaktujte nás a potřebné zajistíme.
V případě, že již nechcete mít služby poskytované 365internet a požadujete přenos jinam než k WIA, též nás kontaktujte a obdržíte OKU kod k přenosu služby (bez tohoto kroku nebudou požadavky na přenos jinam autorizovány).
V případě, že již proběhl přenos služby bez naší autorizace, kontaktujte nás, abychom situaci dořešili. Formálně v tuto chvíli existují dva smluvní vztahy k jedné přípojce. Budeme nápomocni k vyřešení tohoto stavu.
Ve všech případech doporučujeme využít e-mailový kontakt
info@365internet.cz nebo kontaktní formulář na webu v sekci O nás. Vytížení naší infolinky 910104365 je v tuto chvíli významně vyšší než obvykle a pro některé typy úkonů bude vždy třeba písemné nebo e-mailové potvrzení z vaší strany (e-mail považujeme též za písemný styk). Není nutno zasílat doporučené dopisy, rovněž zpracujeme veškeré požadavky, které nám byly zaslány datovou schránkou.
Omlouváme se, že jste byli takto znějistěni. V prvním kroku jsme pracovali na narovnání stavu a zajištění funkčních služeb. Právní povaha celé věci bude řešena s ČTÚ, ale dále již bez vlivu na vás, zákazníky a funkčnost služeb.
Jan Ivanko, jednatel