Práce a život Praha vs Brno

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:Práce a život Praha vs Brno
« Odpověď #120 kdy: 08. 12. 2016, 14:02:31 »
Asi bychom meli Morave vyhlasit valku. Postoje populace tomu jiz dozraly.

pistelak

« Odpověď #121 kdy: 08. 12. 2016, 14:02:55 »
Brno ? Brrr.  :o

mmm

« Odpověď #122 kdy: 08. 12. 2016, 14:33:21 »
Asi bychom meli Morave vyhlasit valku. Postoje populace tomu jiz dozraly.

Nenávistné řeči tu mají jen frikulíni z vinohradských kaváren. Ať se odtrhnou oni.

qwertz

« Odpověď #123 kdy: 08. 12. 2016, 14:43:55 »
No jasně, Český Kras, Brdy... slušná příroda je i přímo Praze, pokud máš jen chvilku času

Měl jsem na mysli spíš to, že hory jsou prostě daleko. Nejblíže jsou krkonoše minimálně 2-3 hodiny autem s permanentní zácpou na několika místech po cestě. Někoho, kdo na hory nechodí, to samozřejmě netrápí.

Pinkfloyd

« Odpověď #124 kdy: 08. 12. 2016, 15:06:33 »
Brdy jsou pěkné hory na výlety. Pokud myslíš tu perverzi zvanou lyžování, tak tu naštěst skutečně nesdílím.

mmm

« Odpověď #125 kdy: 08. 12. 2016, 15:09:32 »
No jasně, Český Kras, Brdy... slušná příroda je i přímo Praze, pokud máš jen chvilku času

Měl jsem na mysli spíš to, že hory jsou prostě daleko. Nejblíže jsou krkonoše minimálně 2-3 hodiny autem s permanentní zácpou na několika místech po cestě. Někoho, kdo na hory nechodí, to samozřejmě netrápí.

Jizerské hory a Ještěd jsou blíž. Záleží na tom, co na horách vyhledáváte. Převýšení od Berounky na hřeben Brd je 400 m. Slušná převýšení jsou i od Sázavy na okolní kopce. Po hřebeni Brd můžete ujít 40 km, aniž byste narazil na civilizaci. Pro víkendovou relaxaci to bohatě stačí. Samozřejmě, žádné velké dobrodružství to není. Jednou za čas napadne sníh a dá se i běžkovat.

phi

« Odpověď #126 kdy: 08. 12. 2016, 15:11:10 »
Jezdívám pracovně do Prahy a uvžuju, že bych si tam našel nějakou doboru práci v ne moc velké firmě. Podobné nabídky jsou i v Brně, ale tam to neznám. V Praze se mi vcelku líbí, alespoň co znám ze služebek, ale neznám vůbec Brno. Kdybych měl říct co mi na Praze moc nevyhovuje, tak asi masy lidí všudemožně.

Poreferujte trochu o Brně a srovnejte to s Prahou: prostředí, MHD, práce pro programátory, platy, zalidnění centra atd.
Tak v porovnani s Prahou je Brno mestecko a pokud vam nevyhovuji masy lidi, tak Brno je urcite o neco lepsi volbou.
Na druhou stranu v praze je o dost vice kultury a asi trochu lepsi nabidka sportovist. Taky lepsi platy, jenze i drazsi najmy.
Popravde nevim, proic si do Brna na vikend nezajedete, bezprostredni dojem bude mit vetsi vypovidajici hodnotu nez rady obvyklych podezrelych z rootu.

phi

« Odpověď #127 kdy: 08. 12. 2016, 15:28:23 »
Jsem rad, ze i v teto diskusi se objevilo slovo KOGNITIVNI :)

pavlix

• 253
    • Zobrazit profil
« Odpověď #128 kdy: 08. 12. 2016, 15:32:22 »
Popravde nevim, proic si do Brna na vikend nezajedete, bezprostredni dojem bude mit vetsi vypovidajici hodnotu nez rady obvyklych podezrelych z rootu.

To si nemyslím. Když člověk neví, kam jít, tak cizí město sám od sebe moc nepozná. Navíc já když na víkend tím směrem, tak do Blanska a vyrazit po kopcích směrem k Macoše. To mi přijde daleko zajímavější než prolézat v podstatě tuctové město. Jestli mě nějaké město baví, tak je to Olomouc.

phi

« Odpověď #129 kdy: 08. 12. 2016, 15:38:49 »
Jestli mě nějaké město baví, tak je to Olomouc.
Tak Olomouc a Hradec Kralove jsou mozna tou nejlepsi volbou v CR, ale Brno vazne neni extra velke, pokud nejste blazen do sidlaku.

pavlix

• 253
    • Zobrazit profil
« Odpověď #130 kdy: 08. 12. 2016, 15:45:14 »
Jestli mě nějaké město baví, tak je to Olomouc.
Tak Olomouc a Hradec Kralove jsou mozna tou nejlepsi volbou v CR, ale Brno vazne neni extra velke, pokud nejste blazen do sidlaku.

No jak říkám, v Brně bych si sám od sebe nic až tak zajímavého nenašel, což mám ověřeno z doby, kdy jsem tam jezdil pracovně a nikoho jsem tam neznal.

qwertz

« Odpověď #131 kdy: 08. 12. 2016, 15:49:00 »
Brdy jsou pěkné hory na výlety. Pokud myslíš tu perverzi zvanou lyžování, tak tu naštěst skutečně nesdílím.

Ne. Skiteroristy opravdu nemusim. Kazde lyzarske centrum je priserna devastace a terorizovani prirody.

« Odpověď #132 kdy: 08. 12. 2016, 16:54:19 »
tieto temy su prehliadkou komplexov a demencie  :) a ze vzdelani ludia ;)

pavlix

• 253
    • Zobrazit profil
« Odpověď #133 kdy: 08. 12. 2016, 17:26:11 »
tieto temy su prehliadkou komplexov a demencie  :) a ze vzdelani ludia ;)

Vítej.

ZAJDAN

• 2 093
    • Zobrazit profil
« Odpověď #134 kdy: 08. 12. 2016, 18:52:16 »
Citace
Ne. Skiteroristy opravdu nemusim. Kazde lyzarske centrum je priserna devastace a terorizovani prirody.
https://m.youtube.com/watch?v=M1U3u6BP6cs
Vesele, vesele do továrny dělník běží...vesele, vesele do továrny jde. Vesele se usmívá když mu soustruh zazpívá...vesele, vesele do továrny jde. Vesele si poskočí když se soustruh roztočí ...vesele, vesele do továrny jde.