Prvotní dotaz byl úplně jednoduchý, stýskalo se mi po tlačítku Pokračovat
Takže to nebyl dotaz. Na nic jste se neptal, jen jste si chtěl postěžovat.
Proto by měla být možnost Pokračovat, když hodím voko na digitálky a na lištu vpravo dole a zjistim, že u mě dobrý.
Právě proto tam to tlačítko Pokračovat není. Protože by to spousta lidí vyhodnotila stejně špatně, jako vy, řekla by si „u mně dobrý“ a bylo by jim úplně jedno, že lezou třeba na web nějakého útočníka.
Zvolil jsem špatný příklad,
Ne, zvolil jste špatné diskusní fórum. Kdybyste řešil nějaký problém, k čemuž je určeno toto diskusní fórum, žádný příklad byste nemusel volit – prostě byste uvedl ten web, u kterého jste na problém narazil. Jenže vy neřešíte problém, vy jste si chtěl jenom vylít srdéčko.
protože nemám čas hledat 10 minut hledat vypilovanou doménu,
Jasně, zatímco lidé, kteří vám chtějí pomoci, těch 10 minut mají.
A ono jde skutečně o dočasnou chybu, v 50% případech se to načte dobře.
Certifikát se jednou vystaví a pak už se nemění. Pokud to v 50 % případů funguje, znamená to, že je tam sudý počet serverů a na polovině z nich je špatný certifikát.
Ale ty příklady už tady zazněly
https://druhypokusnazkouskuneexistujicisubdomena.maxiorel.cz/Jde mi jen o to tlačítko Pokračovat
To je právě ono - já se na tu stránku chci dostat.
Ano, právě proto je v prohlížečích ta ochrana. Aby se tam nedostali lidé, kteří se tam dostat nemají a přesto se tam chtějí dostat.
Jelikož jsem odborník
V žádném případě nejste. Odborník by se aspoň uměl zeptat.
Jenom se ho chci přečíst
Je snad zločin prohlédnout si stránku přes HTTP nebo s expirovaným certifikátem ¿
Co si chcete přečíst? Ten web? Bez platného certifikátu ovšem nevíte, jestli jste na tom webu nebo někde úplně jinde. A jestli je vám to jedno, co si čtete, přečtěte si třeba
/dev/random. Vzhledem k tomu, jak píšete, se nebojím, že byste neporozuměl tomu, co je v
/dev/random napsáno.
Přemýšlím dopředu.
Tak přestaňte přemýšlet dopředu a myslete na to, co píšete. Jestli vám tam třeba nechybí ta nejdůležitější informace. Jestli to, co jste napsal, dává smysl. Jestli je to správně česky. Myslím, že to vaše přemýšlení zaměstná více než dostatečně.