a co ti brani sa zamestnat ako SM? pre mna ako vyvojara je super, ze nepresedim pol dna na zbytocnych mitingoch, kde sa riesia totalne nepodstatne veci, ako to bolo v predchadzajucej praci. SM navyse vie od vedenia stopnut hned nezmyselne zadania, takze nemusim dokazovat ze je nieco blbost ja.
Takto dostanem presne zadania co je potrebne urobit, viem 2 tyzdne dopredu co vsetko sa ma stihnut a mozem v klude pracovat a nikto ma neotravuje.
Retro je fajn, kedze sme tim, kde sa pracuje na roznych moduloch, tak mame prehlad v ktorom sa co robilo a casto niekto riesi podobnu vec, tak nevymysla koleso, len si poupravi hotove riesenie niekoho ineho, pripadne ho "nakopne", ze takto nejako by sa to dalo riesit.
Pekne si robim denne vykazy, takze nikto do mna nerype s tym, ci pracujem cely den, lebo priebezne vidia vysledky.
Co sa tyka platu, to ja absolutne neriesim. Ja som si na pohovore povedal, aky chcem a to, ci niekto ma viac, alebo menej je jeho problem. Medzi kolegami vieme kto kolko ma, ale tym, ze vsetci sa staviame k tomu tak, ze kto si kolko dohodol, tolko ma, tak nie je co riesit.