Mám nápad co může vynést miliony dolarů, jít na vysokou v IT?

čumil

Re:Mám nápad co může vynést miliony dolarů, jít na vysokou v IT?
« Odpověď #30 kdy: 19. 02. 2017, 14:20:43 »
Jak se takový úpadek měří? Neměl bys přece jen takové nepodložené názory, že ne?

Například morálkou. Ženy místo vlastních dětí mají psy. Další marker je korektní myšlení, které omezuje hledání pravdy, to je taky znak úpadku, stav, kdy elity se obávají pravdy a nejdou za ní. On ten úpadek je většinou vidět až s historickým odstupem, pokud nemáte přístup k poznání, který ho dokáže rozpoznat předem.
a proč je to špatně ? třeba je sere starat se o dementní chlapi a frackoidní fakany.
muslimky maj tolik dětí protože by je jinak ukamenovali (utratili) jako to děláme mi s kravama když nemaj mladý.
a co omezuje hledání pravdy? To že je neakceptovatelné říkat evoluční bullshit ve stylu "tak ať chudý zhebnou" nahlas ?
jsi vyšinutej

PsychoIT

« Odpověď #31 kdy: 19. 02. 2017, 14:28:55 »
Pokud je to dobrý nápad, tak ti ho stejně někdo jednou někdo ukradne a udělá dřív než ty, protože na to přijde taky.

Mě třeba kdysi dávno napadlo že bych si mohl přividělávat tak že bych posílal za poplatek hovno na nějakou adresu, dokonce jsem si počítal jak velký přivýdělek by to byl maxiálně pokud bych udělal tak 3 šišky za den. Nakonec jsem ale došel k závěru že je to blbost a vykašlal se na to. Asi po dvou letech se ale našel někdo koho to taky napadlo a taková služba opravdu vznikla, takže můj sen o snadném životě definitivně padl.

I zdánlivě debilní nápady mohou být výdělečné, takže proč ne...

Ivan Nový

« Odpověď #32 kdy: 19. 02. 2017, 16:25:20 »
Jak se takový úpadek měří? Neměl bys přece jen takové nepodložené názory, že ne?

Například morálkou. Ženy místo vlastních dětí mají psy. Další marker je korektní myšlení, které omezuje hledání pravdy, to je taky znak úpadku, stav, kdy elity se obávají pravdy a nejdou za ní. On ten úpadek je většinou vidět až s historickým odstupem, pokud nemáte přístup k poznání, který ho dokáže rozpoznat předem.

Když si představím ty lopaty před sto lety na poli, tak nějak pochybuju, že by to bylo lepší. Jen jestli si tak trochu nevymýšlíš :D A přístup opravdu nemám, tak nevím.

Elity je co? Jako herci, sportovci, vědci, vůdci, ...? Nebo ilumináti?
Řekl bych, že ty lopaty na poli před 100 lety měla více rozumu než vy. Ale to bude patrně jen mládím, z toho vyrostete. Jinak před 150 lety byl podíl převratných inovací daleko větší než dnes. Doufejme, že se taková doba blíží, kdy naše technologická civilizace, pocházející z křesťanských kořenů, dostane nový impuls.

On takový sedlák, byl duchem mnohem svobodnější, než vy dnes.

Ivan Nový

« Odpověď #33 kdy: 19. 02. 2017, 16:27:02 »

a proč je to špatně ? třeba je sere starat se o dementní chlapi a frackoidní fakany.
muslimky maj tolik dětí protože by je jinak ukamenovali (utratili) jako to děláme mi s kravama když nemaj mladý.
a co omezuje hledání pravdy? To že je neakceptovatelné říkat evoluční bullshit ve stylu "tak ať chudý zhebnou" nahlas ?
jsi vyšinutej

Jen ten úpadek demonstrujete, lepší příklad bych nenašel.

Ivan Nový

« Odpověď #34 kdy: 19. 02. 2017, 16:28:11 »
A špatně je na tom to, že to ani nechápete. To je ono. Ztracená generace mileniálů.

javaman ()

« Odpověď #35 kdy: 19. 02. 2017, 16:33:58 »

Když si představím ty lopaty před sto lety na poli, tak nějak pochybuju, že by to bylo lepší. Jen jestli si tak trochu nevymýšlíš :D A přístup opravdu nemám, tak nevím.

Elity je co? Jako herci, sportovci, vědci, vůdci, ...? Nebo ilumináti?
Řekl bych, že ty lopaty na poli před 100 lety měla více rozumu než vy. Ale to bude patrně jen mládím, z toho vyrostete. Jinak před 150 lety byl podíl převratných inovací daleko větší než dnes. Doufejme, že se taková doba blíží, kdy naše technologická civilizace, pocházející z křesťanských kořenů, dostane nový impuls.

On takový sedlák, byl duchem mnohem svobodnější, než vy dnes.

Tak určitě, proto ti retardi byli na poli :D

Co znamená svobodný duch?

Polymath

« Odpověď #36 kdy: 19. 02. 2017, 16:42:26 »
Zdravím, potřeboval bych docela nutně poradit. Už delší dobu mám nápad. Nápad, který mě může vynést miliony dolarů pokud to vše udělám správně. Problém je v tom, že je mi 19 let a ted se budu hlásit na vysokou. Nikdy jsem neprogramoval ani se o to extra nezajímal, ale mám nápad. Něco, co na internetu chybí a když to správně udělám, bude to přelomový jako Instagram nebo Facebook a já věřím, že to určitě lidé budou chtít a registrovat se tam a čím víc lidí registrovaných a užívajících můj výtvor, tím větší šance, že si toho všimne Google nebo Facebook a budou to chtít koupit. Můj problém je takový, že tu informatiku studovat na vysokou školu nechci, já se totiž IT celý život věnovat nechci a ani pracovat v nějakých IT firmách, teď myslím na pozicích vývoje software a pozicích pro programátory. No a to je ten problém, přeci nepůjdu studovat jenom proto, že mám nápad, to by byla hloupost a ještě proto, že mě to nezajímá. Mě zajímá úplně něco jiného. Takže ted k věci. Je možné to vše udělat sám, nevadilo by, kdyby to trvalo třeba rok, dva. Soustavně bych na tom pracoval, za pochodu se i učil a k tomu hojně využíval internet. Nevadilo by, že by to trvalo hodně dlouho, krůček po krůčku bych se k tomu blížil. Co říkáte vy?
Na implementaci služby à la Facebook není nutné mít znalosti z IT na úrovni VŠ. Stačí rutinní znalost, zedník taky podle plánů postaví altánek nebo zídku kolem ohniště, nemusí pět let studovat architekturu. Postačí algoritmické myšlení, což má na dostatečné úrovni každý, kdo měl na SŠ z matiky aspoň dvojku. Dál už úspěch závisí jen na tom nápadu samotném. Čím dřív se implementuje, tím líp, tak se rychle ukáže, jestli má vůbec smysl.

javaman ()

« Odpověď #37 kdy: 19. 02. 2017, 16:56:08 »
Úspěch závisí vždy hlavně na štěstí. Vše ostatní je skoro nepodstatné.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #38 kdy: 19. 02. 2017, 16:59:45 »
Jinak před 150 lety byl podíl převratných inovací daleko větší než dnes. Doufejme, že se taková doba blíží, kdy naše technologická civilizace, pocházející z křesťanských kořenů, dostane nový impuls.

Tohle pane nezalezi na nejakych krestanskych korenech a impulzech. Pred 150 lety lidi objevovali relativne jednoduche veci, ktere sly objevit s celkem minimalni az zadnym vybavenim a objevit je mohl skoro kazdy, kdo se umel koukat a mel trochu zvidavosti. Od te doby se nam veda ponekud zkomplikovala. Doby, kdy si kovar v dilne zbouchal parni stroj nebo spalovaci motor jsou pryc, treba casticovy urychlovac si v garazi nepostavite. A naklady na nove objevy se nam zvedly z par krejcaru az na miliardy. Je to jaksi proto, ze veci, ktere tak rikajici trcely kazdemu pred nosem jsou vetsinou jiz davno objevene.

Lama

« Odpověď #39 kdy: 19. 02. 2017, 17:08:36 »
Já jsem teď něco objevil. Přišel jsem na zajímavý paradox. Nový je starý chulín..

lojzak

« Odpověď #40 kdy: 19. 02. 2017, 17:52:32 »
Ivánku, copak nevíš, že největší brzdou technického pokroku v Evropě bylo křesťanství? Co všechno udělali pro matematiku indičtí a arabští učenci... Co všechno dokázali antičtí učenci... Ale to ještě na světě nesmrdělo křesťanství a člověku bylo dovoleno svobodně myslet. Pak přišla doba temna a veškará věda šla do (_!_) kvůli pánbíčkářům. Další velký rozvoj vědy a techniky nastal až v renesanci, kdy už lidi pomalu začali chápat, že církevní bludy nepřinesou nic dobrého.

Radovan.

« Odpověď #41 kdy: 19. 02. 2017, 17:57:15 »
Pořiď si farmu, a hospodař na ní s technikou a technologiemi devatenáctého století. Do roka chcípneš hlady, protože retard jsi ty!

javaman ()

« Odpověď #42 kdy: 19. 02. 2017, 17:59:18 »
Pořiď si farmu, a hospodař na ní s technikou a technologiemi devatenáctého století. Do roka chcípneš hlady, protože retard jsi ty!

Proto na metaře a kopáče musíš mít velmi vysokou inteligenci, protože pracovat rukama není jen tak ;D