Takže jsi bral celou mzdu, i když realně jsi byl produktivní 3 hodiny denně třeba, a zbytek byla tvá aktivita (učení kodu se dá považovat za práci v práci), která nijak všeobecně nepřispívala k produktivitě týmu? Takže jsi tam byl pár měsíců jen placený oprašovač židle a nikomu to nevadilo?
Zauceni ve firme by asi melo byt prirozena vec, ale je to tezke, kdyz na to nikdo z dosavadnich pracovniku zrovna nema cas.
Produktivitu tri hodiny denne bych nevidel uplne cerne. Kdyz se podivam na kolegy nebo komentare o korporatu a boreoutu ve foru zde na Rootu, prijde mi to jeste dobre.
Nevim, jak si to predstavujes, ze by na konci mesice prisel sef a rekl ti, hele, nemel jsem na tebe cas nebo nam prace stoji mezi projekty, posleme ti jenom pulku vyplaty.
Ale ano, prvni mesic jsem prispel 20 radky kodu a dokumentem pro rychlejsi zaskoleni dalsich junioru. Diky tomu kluci, co nastupovali po mne, nemuseli cekat az bude mit nektery senior cas a ty prodlevy byly mensi. Jinak jsem si osahal tooly. Druhy mesic jsem se zacal ucit byznys logiku, nachystal jsem technicke podklady pro novu ficuru a napsal jsem o neco vic kodu. Treti mesic jsem se srovnal se zbytkem tymu.
Po priblizne roce pisu nejcistsi kod ve firme (smutne) a premyslim, jestli se mam vic ponorit do domenoveho knowhow, nebo jit jinam.