Staré zdrojáky - hříchy mládí

Makovec

Re:Staré zdrojáky - hříchy mládí
« Odpověď #45 kdy: 24. 07. 2014, 09:53:14 »
Pohled od twitteru p. Hassmana je smutný... https://twitter.com/hassmanm

Ale píšu skrzevá toto: http://www.lupa.cz/clanky/vyvojar-mobilnich-aplikaci-inmite-zamiril-po-kridla-firmy-avast/ - blahopřejem, Avast získal v osobě autora článku prvotřídního oborníka na bezpečnost  ::) !

Hmmm

« Odpověď #46 kdy: 24. 07. 2014, 12:04:55 »
Ale to je uz stara znama vec, ze Hassman a Grudl tvoria duo, ktore neunavne bojuje za pravdu... zial len tu svoju  :) Hassman tym, ze maze kazdy komentar, ktory sa mu co len trochu nepaci a nenecha si nikdy nic vysvetlit (ale hlavne, ze na twitteri prednasa o sebareflexii) a Grudl tym, ze chodi na ine diskusie a prekrucuje a prekrucuje.

dword

« Odpověď #47 kdy: 24. 07. 2014, 13:23:46 »
Nahodou, moje prispevky tam nechal :D Ale byl to opruz, o tom zadna.

arron

« Odpověď #48 kdy: 28. 07. 2014, 19:26:23 »
Z té debaty to skoro vypadá, že se autor toho zmiňovaného článku svým kódem nějak chlubil nebo něco podobného...zatímco on se jenom snažil napsat článek (možná jeho první), který se žel bohu moc nepovedl. A až teprve potom nějaký hnidopych odněkud z "hlubin internetu" vytáhnul nějaké obstarožní zdrojáky. To je snad fér? Ano článek fakt není dobrý, ale Martin je zase fétový v tom, že snahu autorů ocěňuje tím, že článek publikoval a následně autora brání před nefér jednáním. Co je na tom sakra špatného?

Bla

« Odpověď #49 kdy: 28. 07. 2014, 20:05:58 »
Co je na tom sakra špatného?

Na autorovi nic špatného není, stačilo se k tomu vyjádřit "Máte pravdu, je to zranitelné, přidávám tam upravené read.me a děkuji Vám. Víc se v tom hrabat nechci, jsou to staré věci."

Jenže místo toho se tam jeden duševně nemocný člověk chová jako blázen (není se co divit).
Tento ubožák, asi neléčený, místo toho, aby tam uvedl "Máte pravdu, Autor byl upozorněn, ale tuto OT větev tématu zamykám.", tam šířil svojí psychopatii promazáváním slušných postů. (Můj první post slušný byl.)

To je to, co většina lidí kritizuje.
Nestranné posouzení sporu/problému by totiž předpokládalo soudného a duševně zdravého člověka, lidé z Rootu jsou na to zvyklí, pan Krčmář, přesněji řečeno PAN Krčmář, taky občas (VELMI ZŘÍDKA) něco smázne, ale vždy se snaží být nestranný a maximálně věcný. Musím se přiznat, že pana Krčmáře doceňuji naprosto nedostatečně.

Tím nechci říct, že pan Hassman je blázen nebo psychopat, pouze mi tak připadá.
Minimálně mi přijde jako ubohý, zakomplexovaný a nemocný člověk, který tyto své slabosti zakrává předstíranou blbostí a nepředstíraným ignoranstvím. Vy si udělejte svůj vlastní názor, tohle nechci nikomu vnucovat, jedná se čistě o můj osobní názor.
Nejsem bůh, abych věděl všechno, berte mne prosím jako mýlícího se člověka.

« Odpověď #50 kdy: 28. 07. 2014, 20:28:16 »
Nevidím důvod, proč by se k tomu autor měl vyjadřovat (neřekl bych, že má autor povinnost vyjádřit se ke všemu, co se objeví v diskusi pod článkem). A nevidím nic špatného na mazání komentářů, které s článkem nesouvisí - byť jsou třeba slušné. Copak mazání příspěvků mimo téma něčím porušuje nestrannost nebo věcnost? Právě naopak... Aspoň pak ta diskuse může mít alespoň nějakou minimální úroveň.
Ze strany redakce vidím jediný (ale dost vážný) problém v tom, že takový článek vůbec vyšel - jak má neznalý člověk poznat, zda jde o článek od někoho znalého, nebo o nešťastný pokus?

KrutejNarazec25x6

« Odpověď #51 kdy: 29. 07. 2014, 00:36:10 »
David Grudl? Co ten tady dělá? Měl jsem za to že co prodal La Trine se topí v milionech a nějaké nářky uhrovitých klučinů na linuxovém fóru ho netrápí :)

Když se někdo topí v miliónech, tak je to pro tebe znamením, že se nesmí trápit nářky uhrovitých klučinů? Snad právě naopak se jim _může_ náležitě věnovat a nemusí se nechat omezovat omezenci.

Tesat do kamene. Linuxackovske zabomysi valky jsou prca.