Co je na tom sakra špatného?
Na autorovi nic špatného není, stačilo se k tomu vyjádřit "Máte pravdu, je to zranitelné, přidávám tam upravené read.me a děkuji Vám. Víc se v tom hrabat nechci, jsou to staré věci."
Jenže místo toho se tam jeden duševně nemocný člověk chová jako blázen (není se co divit).
Tento ubožák, asi neléčený, místo toho, aby tam uvedl "Máte pravdu, Autor byl upozorněn, ale tuto OT větev tématu zamykám.", tam šířil svojí psychopatii promazáváním slušných postů. (Můj první post slušný byl.)
To je to, co většina lidí kritizuje.
Nestranné posouzení sporu/problému by totiž předpokládalo soudného a duševně zdravého člověka, lidé z Rootu jsou na to zvyklí, pan Krčmář, přesněji řečeno
PAN Krčmář, taky občas (VELMI ZŘÍDKA) něco smázne, ale vždy se snaží být nestranný a maximálně věcný. Musím se přiznat, že pana Krčmáře doceňuji naprosto nedostatečně.
Tím nechci říct, že pan Hassman je blázen nebo psychopat, pouze mi tak připadá.
Minimálně mi přijde jako ubohý, zakomplexovaný a nemocný člověk, který tyto své slabosti zakrává předstíranou blbostí a nepředstíraným ignoranstvím. Vy si udělejte svůj vlastní názor, tohle nechci nikomu vnucovat, jedná se čistě o můj osobní názor.
Nejsem bůh, abych věděl všechno, berte mne prosím jako mýlícího se člověka.