Jaký notebook na hry?

tsoh

Re:Jaký notebook na hry?
« Odpověď #45 kdy: 06. 03. 2013, 18:11:30 »
ano, cim viac fps tim lepsie, teoreticky pre uplne plynule hranie by si mal mat 60 a viac fps, pre hranicu hratelnosti je povazovane vsetko nad 30 fps. V podstate to znamena ze ak ti to nepadne pod 30 fps nemal by si pocitovat sekanie. Samozrejme realita je ina a zalezi na enginu konkretnej hry. Najlepsie ak sa budes riadit farbickamy :) , co je zelene je bezproblemove hranie, co je zlte tak tam pocitis ze hra nebezi uplne plynule ale povedzme bude ako tak hratelna, co je cervene - je nehratelne. Nastavenie kvality sa nastavuje v hre.

DjTygR

« Odpověď #46 kdy: 06. 03. 2013, 18:16:54 »
ok díky ;)

DjTygR

« Odpověď #47 kdy: 06. 03. 2013, 20:24:18 »
a kdybych měl srovnávat AMD Radeon HD7670M a GeForce GT635M , jaká je lepší :) Já jsem totiž slyšel že nvidie jsou lepší ale nevím :)

DjTygR

« Odpověď #48 kdy: 06. 03. 2013, 20:41:06 »
Kámoš mi totiž ještě poradil toshiby tak jsem jen tak koukal ale do všech dávaj ty AMD radeon a jediný NB za přijatelnou cenu a výkon jsem našel tento:
http://www.alza.cz/toshiba-satellite-l850-1ne-cerveny-d388462.htm#popis

Konečně už jsem byl téměř na 95% rozhodlej a najdu další NTB :DDD

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #49 kdy: 06. 03. 2013, 21:06:42 »
Kámoš mi totiž ještě poradil toshiby tak jsem jen tak koukal ale do všech dávaj ty AMD radeon a jediný NB za přijatelnou cenu a výkon jsem našel tento:
http://www.alza.cz/toshiba-satellite-l850-1ne-cerveny-d388462.htm#popis

Konečně už jsem byl téměř na 95% rozhodlej a najdu další NTB :DDD

Nvidie má lépe propracované ovladače, žerou méně systémových prostředků a i hry se spíše optimalizují pro ně. To jen tak obecně. Jinak pochopitelně záleží na kartě ... také už jsem viděl hru, která prostě nVidii nepodporovala a jela jen na AMD (resp. ATI). Ale funguje to i opačně, když si vývojáři řeknou, co nebudou podporovat (resp. co budou podporovat), tak ostatní mají smůlu. Někdo tu psal, že Lenovo je na forech bráno jako lepší značka .... ano, je tomu tak, ale většinou se jedná o ThinkPady, což jsou profi pracovní notebooky. Dnes už to neplatí ani u celé řady ThinkPad, tak jako dříve. To co je mim tuto řadu je srovnatelné s lepšími acery, asusy, toshibou ... spíš si projeď fora, jak jsou uživatelé s daním modelem spokojeni. Někdy výrobci vymýšlejí nesmyslná řešení a i když je notebook hardwareově nabušen, tak kvůli jejich výmyslům může být nestabilní, může nesmyslně klesat výkon atp. Prostě neporovnávej jen podle parametrů!

« Odpověď #50 kdy: 21. 03. 2013, 16:28:55 »
To co je mim tuto řadu je srovnatelné s lepšími acery, asusy, toshibou
To je taky nesmysl, "lepší acery, asusy a toshiby" jsou daleko výš jak odpadové řady Lenova.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #51 kdy: 21. 03. 2013, 16:48:55 »
:-D musíte srovnávat řady mezi sebou, to je to oč běží. Odpadová řada Lenova je na to určitě lépe, než odpadová řada Asusu, či Acera. S Toshibou jsem přestřelil, to uznávám.