Jo, SSD jsem ještě nikde fachat neviděl, to jsi trefil :-) O přínosech vim, nevzdělanej nejsem. Ale prostě někde nemá cenu chodit s kanonem na vrabce...
Citace: beer 01. 02. 2013, 11:56:25Citace: mvc 01. 02. 2013, 10:58:55...Nový widle bych nekupoval, řekni nějakému vnukovi studentíkovi, ať dědovi dá licenci z DreamSparku (MDSNAA).To je ale podvod, taková licence by byla neplatná, to už rovnou může mít warez.Jsem si jistý, že by to u soudu obstálo. "Podvod" je velmi silný výraz, které je pro tento případ zcela nevhodné a "warez" je jednoduše směšné. Najděte mi v licenci OS z Dream Sparku výslovně, že počítač s takovýmto systémem nemůže využívat nikdo jiný, než jeho vlastník, a můžeme se bavit dál. Protože zatím jsou to jen kecy...
Citace: mvc 01. 02. 2013, 10:58:55...Nový widle bych nekupoval, řekni nějakému vnukovi studentíkovi, ať dědovi dá licenci z DreamSparku (MDSNAA).To je ale podvod, taková licence by byla neplatná, to už rovnou může mít warez.
...Nový widle bych nekupoval, řekni nějakému vnukovi studentíkovi, ať dědovi dá licenci z DreamSparku (MDSNAA).
Nechtelo se mi to cely cist takze nevim jestli to nahodou neuvedl nekdo prede mnou, ale prijde mi ze 60GB disk neni uplne dost vzhledem k tomu ze jen po cisty instalaci si win 7 vemou 40GB. Sice si psal ze mu staci 15, ale az se jednou rozohni a bude potrebovat trochu mista tak bude mit smulu.
Citace: wondr 04. 02. 2013, 09:42:42Nechtelo se mi to cely cist takze nevim jestli to nahodou neuvedl nekdo prede mnou, ale prijde mi ze 60GB disk neni uplne dost vzhledem k tomu ze jen po cisty instalaci si win 7 vemou 40GB. Sice si psal ze mu staci 15, ale az se jednou rozohni a bude potrebovat trochu mista tak bude mit smulu.To neni pravda. Do 30GB se vejdou i s nejakou varkou programu. Zrovna vcera jsem instalil jeden virtual s W7, office 2010, corel, ZPS - 25GB.
No ja vychazel z vlastni zkusenosti po nakupu notasu, kde bylo po instalaci pryc hned 40GB.
Citace: wondr 04. 02. 2013, 10:56:04No ja vychazel z vlastni zkusenosti po nakupu notasu, kde bylo po instalaci pryc hned 40GB.a co recovery partition?