Není Apríl? = EU + Grafické Karty

Patrik

Re:Není Apríl? = EU + Grafické Karty
« Odpověď #60 kdy: 16. 10. 2012, 21:26:21 »
Žádné peníze [...] Pořizovací náklady jsou sice poměrně vysoké
Contradictio in adjecto? :)
Původně jsem chtěl napsat něco ve smyslu samotné absurdity existence měnové složky civilizace z důvodu její naprosté bezcennosti...
Tak to se každý den asi děje nějaký zázrak, když peníze mají přesně tu cenu, kterou mají mít. Zvláštní...

A to o těch patentech je také strašně naivní představa. To jsou na rootu diskuze...

Ramtech

« Odpověď #61 kdy: 16. 10. 2012, 22:29:37 »
Původně jsem chtěl napsat něco ve smyslu samotné absurdity existence měnové složky civilizace z důvodu její naprosté bezcennosti, vždyť USD, CZK, ani EURo nemá žádný reálný podklad, říct o aktivu, bez reálného podkladového aktiva, že je k něčemu užitečné a že jim lze efektivně a hlavně přesne poměřovat vzájemné vztahy mezi jednotlivými hospodářskými celky a ekonomickými subjekty mě v dnešní době příjde naprosto ujetá.
V pohodě. Klidně tu cenu vyjádři v kravách nebo velbloudech, mně jde jenom o to, kolikrát víc velbloudů to bude stát než konvenční řešení.

Keby si si na tie linky klikol...

« Odpověď #62 kdy: 16. 10. 2012, 23:09:48 »
Keby si si na tie linky klikol...
No právě že jsem na ně klikl, takže hned na první pohled to padá do toho ranku sci-fi. Ale podrobnou kalkulaci si dělat nebudu, myslel jsem, že by ji autor mohl aspoň řádově vytáhnout, když se o tom evidentně něco ví.