Zkušenosti s Axfone VPS

McFly

• 629
    • Zobrazit profil
Re:Zkušenosti s Axfone VPS
« Odpověď #15 kdy: 04. 06. 2017, 08:49:54 »
Díky za tohle vlákno. Zrovna jsem přemýšlel, že bych si rozjel malý VPS tak na 6 měsíců a u téhle firmy tady jako určitě ne. :) Už ty ceny při konfiguraci VPS jsou matoucí (50% sleva - člověk se nikde nedočte, jaká je běžná cena, pokud si to nespočítá sám), tohle je prostě prasárna! A ještě ta přirážka 20 % a 10 % za platbu pod 500Kč a pod 1000Kč!

A co se týká rychlosti a stavu HW, to je kapitola sama pro sebe.

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 05. 06. 2017, 06:33:58 »
Přidám svoji zkušenost. Měl jsem u nich VPS cca 3 roky a většinou spokojenost. Běžely mi na tom jen nějaké webíky a minimální konfigurace (1CPU, 1GB RAM, 20GB HDD) sice nebyla nejsvižnější, ale bohatě stačila. Přihlašoval jsem se tam jednou za čas, jen kvůli velmi zběžné kontrole a aktualizacím. Jenže potom nastala potřeba tam nějaký čas provozovat něco náročnějšího, připlatil jsem druhý CPU, 2GB RAM a ejhle... výkon zůstal prakticky stejný, druhý CPU nebyl vůbec poznat. Reklamoval jsem to tedy a evidentně mě odstěhovali na jiný node, kde to bylo v pohodě... asi 3 dny... potom zase návrat k mizernému výkonu.

Takže, pokud server nemá nic dělat, asi je to v pohodě, ale pokud po něm chcete výkon, podíval bych se jinde. Navíc, i na ten nicnedělající server jsou lepší a levnější alternativy.

Jurco

« Odpověď #17 kdy: 05. 06. 2017, 09:14:10 »
Nejlepsi rozhodnuti bylo odejit. Zvolil jsem vas-server.cz a lepsi rozhrani jsem nikde nevidel.