Krabice na embedded hardware ?

maxlink

Krabice na embedded hardware ?
« kdy: 08. 02. 2017, 15:02:18 »
Ahoj, kde shanite krabice na elektroniku/embedded hardware, neco slusne vypadajici, aby to bylo mozne postisknout, ruzne varianty napr. s pruchodnout nebo konektor na eurosnuru, montovatelne na stenu, kompaktni aby bylo do case schovat prumyslovy zdroj, a nejakou elektroniku a hlavne, aby to bylo mozne koupit i za rok, projel jsem google a nejsem moc nadsen a na vyrobu vlastni case nemame ted $, resp. ani nevim jak se resi malonaklad vyroba. Diky Max

expert

Re:Krabice na embedded hardware ?
« Odpověď #1 kdy: 08. 02. 2017, 15:23:11 »
To si tak vezmeš 3D tiskárnu a krabku si vytiskneš :o

crown

« Odpověď #2 kdy: 08. 02. 2017, 15:41:10 »
To si tak vezmeš 3D tiskárnu a krabku si vytiskneš :o

pro male krabicky. Pro velke, kam nacpes treba ATX pocitacovy zdroj je to neefektivni.
Standardni tiskarna umi objekty do 20 x 20 x 20 cm, pri vetsim objektu se to ale muze tisknout i radu dnu.

Návštěvník

« Odpověď #3 kdy: 08. 02. 2017, 18:34:12 »
Takachi - udělají individualizaci na míru a kvalita hodně slušná. A nebo třeba Bopla, ta má zase větší výběr.

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #4 kdy: 08. 02. 2017, 20:00:59 »
Nějaký krabice nabízí GME.cz (plast/plech), ale nevím, jestli to je přímo to, co hledáš... Některý z nich mají i díru na displej nebo průchodky, některý jsou vodotěsný (montáž ven, na střechu, ...) apod. Nedal bych za to ruku do ohně, ale věřím, že spoustu krabic nabízí už léta.

(Není to reklama, jen ten krám mám blízko a chodím tam pro malý krabičky na Arduino a elektro součástky. Ještě mám v okolí GES.cz, ale tam jsem nikdy moc nenakupoval, je už pro mě trošičku z ruky, ale vím, že má některý věci levnější - možná i krabičky)

dustin

« Odpověď #5 kdy: 08. 02. 2017, 21:14:48 »
České http://www.tme.eu/cz/ má krabic poměrně velký výběr za slušné ceny srovnatelné s ebayem, ty levnější i lepší ceny.

ES

« Odpověď #6 kdy: 09. 02. 2017, 08:59:33 »
Pokud se to ma prodavat zakaznikum za penize tak asi jedine Bopla

cmato

« Odpověď #7 kdy: 09. 02. 2017, 11:11:14 »
ja mam dobru skusenost s www.soselectronic.sk, maju aj cesku pobocku. Krabiciek maju od vymyslu sveta, tie krajsie su bopla, teko, hammond