Doporučte kameru pro špehování v lese

lzap

• *
  • 14
  • Red Hat Satellite 6 engineering
    • Zobrazit profil
Re:Doporučte kameru pro špehování v lese
« Odpověď #30 kdy: 29. 06. 2016, 21:39:37 »
Já bych to nepřekombinovával. :-) V létě s kvalitníma bateriema máte na dva měsíce pokoj, když je do roka chytíte, tak už ji třeba pak nebudete potřebovat. Započetl bych to do náhrady škody pro soud.

http://www.fotopast.org/uvodni-strana-pruh/fotopast-ltl-acorn-6510-mc-cz-263.html

m.

« Odpověď #31 kdy: 30. 06. 2016, 01:10:21 »
2Lemming: Jak sem psal, tohle neni otazka tisicikorun, ale desitek tisic, pokud chces neco, co bude delat obrazky. Ono totiz pomerne hodne zavisi na optice, a ta je vsechno jen ne levna. Ostatne (doporucuju vsem) vem oplne obycejnej fotak, ale fakt fotak (= ne telefon, ne zadnej uberkompakt) a bez s nim udelat fotku (bez blesku) nekam do tmavsi chodby. A pak vyzkousej presne totez s tim mobilem. Fotak ti udela mozna ne zazracnej, ale obrazek, mobil vyfoti tmu.

U nočních fotek bych to pochopil. Ale já s ní fotím, jak jsem psal výše, ve dne na základní ISO. A stejně je to příšerný. Dneska vyšla zprávička, že mají nový model, tak třeba bude o něco lepší.

pulka obrazu neostra znamena spatne vycentrovana cocka - bud je nasikmo nebo posunuta mimo optickou osu. Jestli je zbytek kamery delany stejne kvalitne, tak je to jasny.

kopl

« Odpověď #32 kdy: 01. 07. 2016, 12:29:04 »
Zajimave je ze neresite pravni stranku, i kdyz se jedna o velice moralne zavrhnutelny cin. Tohle mi na dnesni dobe/lidech dost vadi. Takova ta "jasnozrivost" co je dobre, spatne, amoralni...

nobody(ten pravej)

« Odpověď #33 kdy: 02. 07. 2016, 03:27:46 »
Zajimave je ze neresite pravni stranku, i kdyz se jedna o velice moralne zavrhnutelny cin. Tohle mi na dnesni dobe/lidech dost vadi. Takova ta "jasnozrivost" co je dobre, spatne, amoralni...

Napsal jasnozrivej kopl :-D myslis ze je amoralni odsledovat "lidskej dobytek" co vozi odpadky do lesa??? Nebo bys tam dle "zakona" dal ceduli "prostor je strezen kamerou", aby s tim odjeli do vedlejsiho lesa?

kopl

« Odpověď #34 kdy: 02. 07. 2016, 12:50:04 »
Ne, normalne bych je tam zacal veset na stromy. Opravdu mne desi lide jako jsi ty. Jednou treba dostanu domaci vezeni za to ze jsem sel na cervenou. Nebo verejne prospesne prace, zato ze jsem rekl neco nepovoleneho.

MKzB

• 105
    • Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 02. 07. 2016, 21:53:41 »
S hardwarem Ti neporadím, ale spíše takticky. Sám jsem pomáhal pár skládek uklízet. Platí, že kde není žádný bordel, tam těžko někdo něco vyhodí, ale když už tam nějaký bordel leží, tak každého láká tam něco přihodit. Takže nech tam hromádku bordela jako návnadu a nemusíš řešit široký záběr kamery.
P.S. Nad některými nálezy na černých skládkách zůstává rozum stát, např. v modrých igelitových pytlích byl hnůj od králíků.
A pokud budeš tu skládku uklízet, tak je třeba posbírat všechno do posledního papírku, protože i ty nejmenší papírky se umí pořádně "rozmnožit".