Tak nosná je sinusoida, že, a v závislosti na frekvenci se v repráčku projevuje jako pištění na určié frekvenci. Takže mám změřeno osciloskopem, že vysílám s f=722kHz
Tak to máš uši lepší jak netopýr, když kmitočet 722 kHz vnímáš jako pištění. 
Inu, dochází tam k jistému jevu, že i 722kHz ti jaksi rozezvučí repráček, samozřejmě ne na frekvenci 722kHz ale na nějaké adekvátní menší do 25kHz a s menší intenzitou zvuku, ale důležité je, že je to pištění na jisté fekvenci, proto říkám píská mi tam nosná :DD
Jakože repráček se sám naladil ausgerechnet na tvůj kmitočet a na něm ti pro radost píská?

a signál na výstupu má jen 1.5V, proud bohužel neumím změřit
Nějakej pan Ohm tudlenc tvrdil, že prej I=U/R 
Nějakej pan Ohm to asi chudák myslel pro stejnosměrný proud, ale já tam potřebuju změřit impedanci.
OHM! Totiž OMG! Jednak Ohmův zákon má i ve střídavém obvodu stejný tvar, jen holt místo reálných veličin použijeme komplexní, že, a jednak tě zajímá
reálný výkon, tedy výkon dodaný do reálné zátěže. Když jsem si jako kluk stavěl rádia, používala se k tomu žárovička zapojená místo antény.
Možná kdybych do toho zapojil ještě jeden zesilovací stupeň tak bych se dostal tak na 10V, ale došly mi trimry
Čím víc trimrů. tím víc voltů - tak zesilovač tohoto typu jsem ještě nepotkal. 
Kdyby jsis někdy zkusil zapojit zesilovač, tak to bys asi věděl, že musí nastavit, a já to dělám na trimtrech.
Zesilovač se spočítá. Nastavují se jen ty prvky, které nejsme schopni reprodukovat přesně a na jejichž přesné hodnotě přitom parametry zesilovače závisejí, tedy kapacity (některé) a indukčnosti (některé). Vazební a blokovací kondenzátory se nenastavují, tlumivky se nenastavují, obvody stabilizující pracovní bod se taktéž nenastavují.
Ou shit! Připevnil jsem si k LC obvodu mirkofonek z mobilu a ono se to přenáší do rádia!
A jak to rádio poznalo, že tam máš přidělaný mikrofonek a tudíž že má přestat na tvém kmitočtu pískat a místo toho má reprodukovat zvuky zachycené mikrofonem, jak se u rádia očekává?

To nám na prumce neukazovali!
Na průmce vám neukazovali, jak funguje klasické rádio? Ačkoli... podle toho, co tu píšeš, tak evidentně ne, nebo tě to aspoň nijak nepoznamenalo.

A něco sis o tom aspoň přečetl, nebo to zkoušíš stylem patláma, patláma, rozbíjím atom olova?
Jasně že jsem si o tom nic nepřečetl, proč bych si měl kazit radost z oběvování? Vystačím si se svým Java Circuit prográmkem 

Čili jsi takovým pokračovatelem mistra Cimrmana...
"Proklínám chvíle, kdy jsem s horlivostí knihomola přecpával svůj mozek vědomostmi o cizích krajích. K čemu je mi nyní návštěva těchto míst? Vím, že zde v Londýně mě nemá překvapit hustá mlha. Také mě nepřekvapí. Vím z knih, jak vyhlíží domek mého předchůdce Shakespeara, a on tak opravdu vyhlíží. Chce se mi zvolat: 'Proč vlastně cestuji? Což není již pro mne na světě překvapení?'"