Tak o tenhle zážitek s O2 se musím podělit.

Tak o tenhle zážitek s O2 se musím podělit.
« kdy: 17. 08. 2021, 03:25:11 »
Zdravím,
řeším s O2, že chci ten Internet HD Zlatý - 100/20
peníze si vezmou, a když se ptám, kde je rychlost, tak že prý mám "zastaralý modem" a rychlost tedy není možná
Sice starší Comtrend ale píše: Dosažitelná rychlost (Kbps): 138680   32309
Ale slinkovanej byl hluboko pod tarifem
Na podpoře mi řekli, že můj starej modem nepodporuje novou rychlost, že potřebuju jejich smart box za výhodných 99kč na 60 měsíců  ::)
Při dotazu na terminátor, mi bylo řečeno, že ten na tuhle linku nejde, že ten je jenom na bonding a že k němu je stejně potřeba ten smart box  :o
Když to zadám jako poruchu, tak mě to rovnou odpálkuje, že mám starej modem a chyba je u mě

No tak začnu vyřizovat převod služby jinam

A jaká je najednou rychlost na modemu: Rychlost (Kbps):   124311   27264

Tak to mi vysvětlete, jakej zázrak se stal. Přiletěla víla a modem vyměnila? Nebo se tak trochu snaží lidi oj*bat a vytáhnout z nich prachy.

Ink

• 670
    • Zobrazit profil
Re:Tak o tenhle zážitek s O2 se musím podělit.
« Odpověď #1 kdy: 17. 08. 2021, 06:17:36 »
Na podpoře mi řekli, že můj starej modem nepodporuje novou rychlost, že potřebuju jejich smart box za výhodných 99kč na 60 měsíců  ::)
Při dotazu na terminátor, mi bylo řečeno, že ten na tuhle linku nejde, že ten je jenom na bonding a že k němu je stejně potřeba ten smart box  :o
Když to zadám jako poruchu, tak mě to rovnou odpálkuje, že mám starej modem a chyba je u mě

No tak začnu vyřizovat převod služby jinam

A jaká je najednou rychlost na modemu: Rychlost (Kbps):   124311   27264

Tak to mi vysvětlete, jakej zázrak se stal. Přiletěla víla a modem vyměnila? Nebo se tak trochu snaží lidi oj*bat a vytáhnout z nich prachy.

Připomíná mi to doby, kdy Telecom (předchůdce O2) potřeboval vyprodat ze skladu ISDN modemy a zuby nehty se bránil přechodu na ADSL. Asi jim tam na obchodním zbyly nějaké osvědčené kádry.