Zdravim zdejsi komunitu. Praci v soucasne dobe sice mam, citim se ale znacne podhodnocen. A tak bych rad znal nazory ostatnich jak moc velkou mzdu bych si mohl dovolit. V soucasne chvili patram i na techloop.io a i pres extremni mzdove naroky je zajem, ale jsem zatim linej zvednout zadek a zmenit pozici z teamu, ktery mi jaks taks lidsky sedi do tymu, ktery muze mit nejakej problem.
Co umim?
HTML5 , CSS3, Javascript, JQuery, PHP, MySQL vcetne schopnosti navrhnout strukturu databaze, vse na rutinni urovni s minimalni nutnosti studovat dokumentaci (spise jen pro pripomenuti poradi argumentu u malo pouzivanych funkci atd).
Linux (muj domovsky OS), sprava siti a serveru, VPN, bonding, virtualizace, atd...
C++, vyvoj sw pro Atmely, Arduina a podobny zarizeni na rutinni urovni.
Delphi, objektove programovani, vyvoj vicevlaknovych aplikaci, ktere netuhnou.
Grafika, webdesign, samostatny navrh GUI, rozvaha ohledne pouzitelnosti daneho GUI pro uzivatele.
Anglictina na urovni cteni a psani dokumentace, komunikace na forech a diskuzich, s mluvenim mam problem, ac s anglicky hovoricim kolegou si rozumime a mluvene anglictine rozumim. Spise asi jen neduvera sam v sebe.
Co myslim rutinni urovni?
Dostanu zadani a za nejaky cas odevzdam samostatne vyhotovene stabilni promyslene reseni ktere proste bez problemu funguje a je nenarocne na instalaci.
V soucasny dobe mam za tyto schopnosti 35 cisteho.
Na kolik by jste me s mymi schopnostmi ohodnotili?
Veskere vyse uvedene znalosti jsem schopen prokazat ukazkou predchozich projektu, ci aktualne bezicich projektu.
Diky za nazory.