OK - spravne teda s "nasvicenim" ale to na veci nic nemeni ;-)
Je to kazdopadne pro me spis takove diskutabilni tema - chapu ze vyrobci se snazi ctecky neustale vylepsovat, ale rad bych znal vase prakticke zkusenosti s pouzivanim ctecky s podsvicenim a bez? Planuji koupit klasicky Kindle 5 a prijde mi, ze skoro 2x vyssi cena za podsvicenou variantu Paper white je docela dost? Co to ma jeste navic krome podsviceni?
Obecne - pokud jsem byl dosud zvykly cist si normalni knizky vyzadujici svetlo, myslite ze mi podsviceni bude chybet? Kde vsude v zivote jste byli radi ze mate podsviceni? Me zatim napadaji jen mista jako zserela vecerni nadrazi/autobusove zastavky. A pak samozrejme vecerni cteni v posteli kdyz nechci nikoho rusit dodatecnym svetlem.
Take nejsem zadny naruzivy ctenar abych cetl kazdy den/vecer, ctecku planuji pouzivat hlavne pro obcasne cestovani na ukraceni casu pri ruznych cestach a take jako uloziste vsech el. knih, ktere mam ted ruzne rozsete po PC/mobilu.
Dalsi muj pohled je ze za 3500 si muzu koupit uz nejaky ten low end tablet a muzu si na nem krome cteni delat i spoustu jinych veci. (Vydrz az tak nehraje roli, nepredpokladam ze bych si nekdy cetl tak dlouhy az by dosla baterka a vetsinou take nejsem nikde dele nez 24 hodin bez pristupu k zdroji elektriny
Opravdu o tolik prijdu kdyz si koupim ctecku bez podsviceni?
??
Diky za nazory
T.