Stavěli jsme řadu řešení - Windows SMB s Exchange + hraniční PostFix předřazený poštovní server a je to prakticky bezúdržbové řešení, skoro by se mi chtělo říct bohužel, protože ne tom není moc práce. NAS ano, na zálohování to je dobré, ale na ty lepší věci už se hodí politiky.
Víte, možná se na věc dívám špatně, dělám v malé firmě, správa hardware i software -
www.profico.cz. Jsem opravdu malá firma. Miniminiminimini.
A některé superprogresivní obchodní metody možná neznáme.
ALE KSAKRU, POKUD CHCETE DĚLAT BUSINESS, DĚLEJTE TO POŘÁDNĚ!
Jako router dát počítač, na který budou zaměstnanci zálohovat svoje data?
Jako aby to ten, co Vám to haxne, to měl jednodušší a nemusel lézt po každé mašině a hledat data?
Vymýšlet kraviny, co to je za zhovadilost?
Místo auta taky pořídíte takovou tu káru a bude Vám jí tahat Vietnamec v klobouku z rýžového listí?
Přijde mi, že člověk, co má čas vymýšlet zhovadilosti, nikdy nemůže žádnou firmu založit ani dobře odvádět svou práci. Na zhovadilosti mají čas znudění zaměstnanci, kteří buď mají málo času na práci a nebo tak mizernou manželku a hnusný děti, že raději tráví čas v práci, než aby se jím věnovali.
http://www.youtube.com/watch?v=wfujvLUiFRgTedy moje rada:
Nemusíte kupovat Windows, stejně dobře poslouží Linux + ten Google mail nebo jeho obdoba od Mirosoftu, ale neserte se do toho, čemu nerozumíte. Věnujte se svému obchodu, vymýšlejte jak vydělat a ne jak ušetřit MOŽNÁ 4000,- na nesmyslech!
Jestli někomu nevoní, jak jsem to napsal, no tak to mi je úplně jedno.