Přesměrování z lokální IP na veřejnou

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:Přesměrování z lokální IP na veřejnou
« Odpověď #15 kdy: 09. 03. 2014, 23:45:33 »
auto si opraví každej druhej
Já si v autě nevyměním ani žárovku :) Musí k mechanikovi, jelikož je to tak krásně udělané, že je potřeba sundat plasty, vyndat baterii apod.. :) Sám bych to zničil, tak si za to holt zaplatím :)

Znam. Jednou jsem nekomu menil zarovky na zasranem Volkswagenu. A starsi Fiat Punto me take dost rozstipl. U leveho reflektoru je tak malo mista, ze clovek stravi jednou zarovkou pul hodiny. Za tohle by meli inzenyry ctvrtit konmi. Asi nejdulezitejsi otazkou pri koupi auta dnes je, jak se v tom meni zarovky.

j

« Odpověď #16 kdy: 10. 03. 2014, 08:45:32 »
Já si v autě nevyměním ani žárovku :) Musí k mechanikovi, jelikož je to tak krásně udělané, že je potřeba sundat plasty, vyndat baterii apod.. :) Sám bych to zničil, tak si za to holt zaplatím :)
+1 ... a tomu (casto sotva vyucenymu negramotovi) bez kecu zacalujes za tu vymenu zarovky litr ... (v autorizaku opla chteli 1300, tak sem je poslal dopr...ele, ale srani s tim je, ze bych dotycnyho konstruktera nakopal do zadeke z rozbehem a ocelovou spici ...)

Kdyzto kdyz si ITk, kterej se musi neustale ucit novy a novy veci, a jeho vzdelani a chopnosti jsou vetsinou o eony jinde ... rekne o 500, tak se lidi kroutej ...

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #17 kdy: 10. 03. 2014, 09:09:43 »
Utápět žal a přitom v osamocení koukat na roota ... trochu smutný konec ;-)

Seš si jistej?
Taky by na něj mohla řvát žena, že je neschopnej a že si měla vzít Pištu Hufnágla.
Uvážil jsi i tuto variantu?

Óóóó, tak už i rozebírání osobnosti tu máme.  ;D Jen jsem včera chytil chuť a slinu. Více v tom není třeba hledat.  ;D

Bla

« Odpověď #18 kdy: 10. 03. 2014, 10:38:41 »
Óóóó, tak už i rozebírání osobnosti tu máme.  ;D Jen jsem včera chytil chuť a slinu. Více v tom není třeba hledat.  ;D

Nechtěl jsem tě urazit, jen tvrdím, že jsou i horší způsoby jak dopadnout, než nakalenej čučet na root.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #19 kdy: 10. 03. 2014, 10:47:36 »

Nechtěl jsem tě urazit, jen tvrdím, že jsou i horší způsoby jak dopadnout, než nakalenej čučet na root.

V pohodě, věř, že se mne to nikterak nedotklo. Jen je škoda, že se všechno hned bere z té negativní části, přitom byl včera velmi pěkný den, který se patřičně oslavil. Ženy jsou občas protivné a na zabití, ale bez nich by to byla také nuda.  ;D

SB

« Odpověď #20 kdy: 13. 03. 2014, 16:31:27 »

Znam. Jednou jsem nekomu menil zarovky na zasranem Volkswagenu. A starsi Fiat Punto me take dost rozstipl. U leveho reflektoru je tak malo mista, ze clovek stravi jednou zarovkou pul hodiny. Za tohle by meli inzenyry ctvrtit konmi. Asi nejdulezitejsi otazkou pri koupi auta dnes je, jak se v tom meni zarovky.

Taky netuším, jaké další (jeté) auto si mám pořídit, aby tam tu žárovku šlo vyměnit jako u méno starého (výměna 3 minuty bez použití jógy). Mechanik mi sdělil. že nyní mají auta i nové vymoženosti, např. pro výměnu žárovečky v palubce je třeba rozmontovat vše v půlmetrovém okruhu kolem, či nadívání předního nárazníku citlivými, funkčními celky. Ale za tohle nemůžou inženýři, tak blbí být nemůžou, tohle jsou nápady zkurvených markeťáků.

Sten

« Odpověď #21 kdy: 13. 03. 2014, 17:13:46 »

Taky netuším, jaké další (jeté) auto si mám pořídit, aby tam tu žárovku šlo vyměnit jako u méno starého (výměna 3 minuty bez použití jógy). Mechanik mi sdělil. že nyní mají auta i nové vymoženosti, např. pro výměnu žárovečky v palubce je třeba rozmontovat vše v půlmetrovém okruhu kolem, či nadívání předního nárazníku citlivými, funkčními celky. Ale za tohle nemůžou inženýři, tak blbí být nemůžou, tohle jsou nápady zkurvených markeťáků.

http://youtu.be/nXCZ2v-nIF4?t=2m17s :)