Takže pod androidem i windows 7 to šlapalo, teď už to funguje i pod linuxem. Pod windowsem jsem tam nakopíroval z flashky ty rozšiřující soubory, které jsem původně vkládal do linuxové verze a normálně je to vzalo, hudba hrála. V případě androidu to samé.
Nedalo mi to, tak jsem to z té flashky ještě jednou překopíroval do instalace v kubuntu a pak je to bralo taky. Prostě něco mezi nebem a zemí
e3k:
ne, mám je pojmenované podle readme.txt které je ve /files/music. Oba způsoby pojmenování jsou správné, jenom pozor, ty hudby to nerozlišuje jenom podle prvních dvou znaků názvu souboru, jak by člověka možná mohlo napadnout, bere to název celej.
Phaal:
S mountováním problém nemám, na to jsem použil furius iso mount, tohle je snad bez problému.
Teď jsem zkusil gold verzi v tom emulovaném desktopu, ze začátku to vypadalo slibně, ale jak se to dostane přes ukázku do hlavního menu, tak se to za chvilku sekne. Hraje to jenom znělku při ukázce, jinak je to němé.
Wine instalaci bych chtěl rozchodit raději, protože co jsem ten free heroes tak zkoušel hrát, tak tam těch bugů a různých nedostatků je celkem dost, hlavně AI moc rozumu nepobrala