Umím Spring MVC, Boot, Security/Hibernate + JPA.
Tieto znalosti ti budú bohato stačiť, ak sa po skončení štúdia budeš uchádzať o juniorskú pozíciu.
Na tvojom mieste by som sa poobzeral ešte po frontedových technológiách, nejaké to CSS
a JavaScript, trošku možno Vue, pretože najskôr ťa dajú zrejme robiť na frontende. Dobrou
taktikou je zvládnuť jednu z kľúčových technológií perfektne (trebárs Hibernate či Security).
Ako bolo správne poznamenané, Java EE a Spring sa často ľuďom miešajú. V skutočnosti je Java EE
súbor špecifikácií, nie konktrétny framework. A mnohé z týchto špecifikácií sú implementované
aj v Springu, trebárs JPA, Validation atď. Implementácie Java EE a Springu sú inšpirované navzájom,
preto sú si v mnohom podobné. Takže nepotrebuješ študovať vyslovene Java EE, ale neuškodí ti to,
len pomôže.
Môžem odporúčať nasledujúcu literatúru: Beginning Java EE 7, Spring 5 Recipes a Pro Spring 5.
Ja by som napríklad tiež odporučil pozrieť si nejaký kompaktný full stack web framework v inej
technológii, napríklad Symfony (PHP, ináč veľmi inšpirovaný Springom). Ten si rýchlejšie osvojíš, pochopíš
požiadavky webových aplikácií. Pretože v Jave je všetko rádovo komplexnejšie a porozhadzované do viacerých
zdrojov.