Nová ROM pro 1GB tablet

?

Re:Nová ROM pro 1GB tablet
« Odpověď #15 kdy: 03. 12. 2017, 23:42:12 »
No hlavně že máš jasno, jak to vidím já.

Z dotazu jsem nabyl přesvědčení, že to nepotřebuje vysvětlit, protože to stejně nepochopí. Normálnímu uživateli navíc stačí řict to, že když ty aplikace smaže, obnovou se nevrátí. Což bylo řečeno. Nevím, co v tom chceš hledat za vědu.

dustin

« Odpověď #16 kdy: 04. 12. 2017, 08:49:14 »
Mně by spíš zajímalo, jak před takovými hrátkami aktuální funkční firmware zazálohovat. Stalo se mi, že se v tabletu (levná čína) poškodit firmware a kdybych býval měl jeho zálohu, mohl jsem jej nahrát zpět. Jiný firmware odpovídající mému hw jsem samozřejmě nenašel (jiné rozlišení, jiný ovladač touchscreeny, atd.), s nalezenými firmwary blbnul dotyk a displej. Zkoušel jsem po zakoupení jiného tabletu jeho firmware zazálohovat, a nepřišel jsem na to jak. Je mi jasné, že se to liší podle SoCu. Tento konkrétně byl Amlogic, našel jsou nějaké čínské windowsí klikátko, i se to připojilo, ale firmware to stejně nezazálohovalo.

Díky za případné info.

nobody(ten pravej)

« Odpověď #17 kdy: 05. 12. 2017, 19:00:32 »
@mistrphp blbost, hw s 1gb bude mit aspon dual ci quad core aspon 1 ci 1.2,1.5ghz takze neni problem hw,ale predinstalovane kraviny/sluzby
Podle toho že byl levný a má málo paměti dokážeš odhadnout druh cpu ... tomu říkám znalec na tablety.
ano... pokud by slo o drahy tablet s 1gb, tak to bude nejaky vicepar let stary model, takze tam se da predpokladat ze 1gb bylo tehdy nadnormal a v te dobe bylo i highend CPU na dnesni pomery slabe, slabsi nez dnesni lowend...
(mam treba 6let starej tablet, nebyl levnej, mel v te dobe nadnormal 1GB RAM ale CPU jen 1core 1.2GHz)

pokud jde ale o levnej tablet, kde je zaroven 1gb ram, kdy se logicky a pri sledovani trendu da predpoklada, ze CPU ktere v te dobe bylo lowend uz melo vice jader...

juhulak

« Odpověď #18 kdy: 05. 12. 2017, 19:23:53 »
@mistrphp blbost, hw s 1gb bude mit aspon dual ci quad core aspon 1 ci 1.2,1.5ghz takze neni problem hw,ale predinstalovane kraviny/sluzby
Podle toho že byl levný a má málo paměti dokážeš odhadnout druh cpu ... tomu říkám znalec na tablety.
ano... pokud by slo o drahy tablet s 1gb, tak to bude nejaky vicepar let stary model, takze tam se da predpokladat ze 1gb bylo tehdy nadnormal a v te dobe bylo i highend CPU na dnesni pomery slabe, slabsi nez dnesni lowend...
(mam treba 6let starej tablet, nebyl levnej, mel v te dobe nadnormal 1GB RAM ale CPU jen 1core 1.2GHz)

pokud jde ale o levnej tablet, kde je zaroven 1gb ram, kdy se logicky a pri sledovani trendu da predpoklada, ze CPU ktere v te dobe bylo lowend uz melo vice jader...
Jo tak ty víš co je život ... .

nobody(ten pravej)

« Odpověď #19 kdy: 05. 12. 2017, 19:28:09 »
pokud snad jde o "Markeeta LTE 10 XL", tak koukam ze HW to ma slusnej (na lowend), 1GB DDR3 RAM, 64bit CPU 4x1.2Ghz (MT8735), ma to LTE (ceske frekvence), 10" IPS LCD...

nicmene je tam (jak bylo predpokladano) problem SW, v predinstalovane adware/malware sluzbe SmartService a Baidu a pravdepodobne to neustale shromazduje a odesila informace...
https://www.czc.cz/markeeta-lte-10-xl/213858/produkt/curqq08di2gdcavq3atmpmgptc/diskuse