USB hub a problém s HDD

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:USB hub a problém s HDD
« Odpověď #15 kdy: 10. 09. 2017, 22:37:36 »
@Kit: Proc rikas kapesnimu PC stolni? BTW, nebut tajnustkar a podel se, co je to za strojek.

@Dustin: Vim versus IDE je vec vkusu kazdeho soudruha. S vykonem stroje nemusi mit nic spolecneho, jsou taci, co jedou ve Vimu na nadupanem stroji.

Kit

« Odpověď #16 kdy: 10. 09. 2017, 23:45:52 »
Zase má výhodu, že je to čtyřjádro, které se mi vejde do jedné kapsy i s tím hubem. Mohu na něm dělat kdekoli, kde mám k dispozici monitor či projektor, klávesnici a myš.

To vypadá na nějakou armovou destičku. To se pak nedivím, že nedoporučuješ používat raid1, když máš pravděpodobně jenom jednu satu, pokud vůbec nativní. Stejně tak se nedivím, že si tolik pochvaluješ vývoj ve vimu, když ti to plnokrevné IDE zřejmě neutáhne. A to tvoje pro vývoj zcela dostačující rozlišení 1024x768 s tím možná taky bude souviset...

Tahle hračka mi jede v rozlišení 1920×1080. Vim používám i na i7 v práci, protože plnokrevné IDE je spíš na škodu.

SATA tam není vůbec. K čemu, když to nemá HDD?

« Odpověď #17 kdy: 11. 09. 2017, 02:38:06 »
...
SATA tam není vůbec. K čemu, když to nemá HDD?

Možná byste se nemusel vyjadřovat v threadu, kde se nějaký nešťastník ptá na spotřební problém. Myslím, že Vaše zkušenosti, byť jsou nepochybně veliké, takovému člověku vůbec nemohou pomoci.

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #18 kdy: 11. 09. 2017, 09:21:41 »
Jestli to jede z nějaký ARM desky, tak může být trabl i bez HUBu. Třeba RPi má na desce pojistku, která ten proud nemusí pustit (v nárazu, při připojení disku). V takovym případě bych použil místo HDD flashku nebo napájenej USB HUB.