Micro SD karta poničena

Micro SD karta poničena
« kdy: 24. 04. 2017, 02:47:40 »
Dobrý den,
Stalo se mi, že při špatném vložení micro SD karty do mobilu se mi pravděpodobně porušil čip na kartě. Ani když je karta v telefonu, tak nenačte, ani při připojení kablu do PC a ani při vložení do čtečky karet. Je nějaká možnost získat data na kartě nazpátek? Děkuji Gombitová

Trupik

Re:Micro SD karta poničena
« Odpověď #1 kdy: 24. 04. 2017, 08:26:12 »
Dobrý den,
Stalo se mi, že při špatném vložení micro SD karty do mobilu se mi pravděpodobně porušil čip na kartě. Ani když je karta v telefonu, tak nenačte, ani při připojení kablu do PC a ani při vložení do čtečky karet. Je nějaká možnost získat data na kartě nazpátek? Děkuji Gombitová
Šanca tam je. Treba to odniesť do nejakej firmy, čo robí obnovu dát. Úvodná obhliadka je väčšinou zadarmo a rovno Vám povedia aké súbory tam vedia prečítať a čo to bude stáť. Obnovovať dáta bez hlbokých znalostí IT podľa rád na internetovom fóre je väčšinou najlepší spôsob ako celý prípad nenávratne zničiť.

Lol Phirae

« Odpověď #2 kdy: 24. 04. 2017, 08:55:46 »
Je nějaká možnost získat data na kartě nazpátek?

Však normálne to obnovíš zo zálohy, Marika.  ;D  :P

Jak?

« Odpověď #3 kdy: 24. 04. 2017, 09:32:04 »
Jak se ti podařilo špatně vložit sd kartu? Vždy ta jde vložit špatně snad jen za pomoci kladiva... Pokud jsi tedy opravdu kartu vkládala násilím, je asi pravděpodobně čip poškozen. V tom případě kartě nic nepomůže a data si obnov ze zálohy.

Neolker

« Odpověď #4 kdy: 24. 04. 2017, 11:33:09 »
Získat data z poničené µSD karty lze, ale je to práce na 1-2 dny a naúčtují vám cca 5000 za práci:
http://hackaday.com/2017/04/03/recover-your-selfies-by-your-selfie/