Programovaní, hledam kolegu do teamu (jakéhokoliv se znalostmi)

marasol

Zdravím. Asi 2 roky se věnuji výdělku na internetu. Teď mě ale chytlo programování. Potřebuji se v něm zdokonalit. Mým cílem je naprogramovat jednoduché stránky pro svoji společnost. Rád bych měl parťáka co tomu rozumí.
Aby mi to ukázal, pomohl vytvořit... Ne jen pro mě, ale pro nás. Mám vše připravené, chybí jen ty stránky. Nabízím podíl ze zisku a kontakt na delší dobu.
Pokud by jste chtěli spolupracovat napište mi na e-mail marasolovsky@gmail.com
Je mi 17 :-)

javaman ()

Re:Programovaní, hledam kolegu do teamu (jakéhokoliv se znalostmi)
« Odpověď #1 kdy: 26. 02. 2017, 14:01:31 »
Kolik přesně je ten podíl?

Michal Kovačič

« Odpověď #2 kdy: 26. 02. 2017, 14:04:31 »
99.999% trol - je mi líto... :-\

marasol

« Odpověď #3 kdy: 26. 02. 2017, 17:19:36 »
Lidi já to myslel vážně. Hledám seriozního člověka, který by se nebál otestovat svoje schopnosti. Nejde jen o peníze.
Já mám zkušenosti s online podnikáním a hledám parťáka, který by mě podpořil programováním.

Jirsákova tchýně

« Odpověď #4 kdy: 26. 02. 2017, 17:36:03 »
Já mám zkušenosti s online podnikáním

Je mi 17 :-)

;D :D ::)

marasol

« Odpověď #5 kdy: 26. 02. 2017, 21:30:30 »
Online podnikání není ve smyslu, podnikání s věcným materiálem. Jde o investice, které můžete provádět každý.

javaman ()

« Odpověď #6 kdy: 26. 02. 2017, 21:33:26 »
A jaký typ podnikání to je? Čím vyděláváš? Nemám problém pomoct s dobrým nápadem, jen tohle jako dobrý nápad úplně nevypadá.

marasol

« Odpověď #7 kdy: 26. 02. 2017, 22:16:31 »
Je to na strašně dlouhé povídání.
Abych to shrnul.
Na internetu se dají vydělat peníze. Dokonce můžeš začít i z čisté nuly. Peníze dělají peníze. V případě začátku od nuly je to reklama. Existuje spoustu společností, programů a firem, které nabízí výdělek. Vše se dělí do skupin (pokud se bavíme obecně)   -----> vše souvisí také úzce s kryptoměnama jako je BTC (bitcoin), LTC (litcoin), DOGE....atd.
Můžeš investovat a dostat podíl ze společnosti. Jsou zde ale samozřejmě také rizika. Proto se v tom musí člověk aspoň trochu vyznat. A já v tomhle ty zkušenosti nabral. Vydělávám na internetu a zároveň jsem student.

Můj nápad je prostý.
Naprogramovat stránky pro společnost, které budu vlastníkem (samozřejmě pomocí ostatních, kteří na tom budou mít podíl)
Jednalo by se o stránky, kde by byla možnost se registrovat, přihlásit, poslat peníze a vybrat. Souvisí to tedy i s osobní kanceláří uživatele, který bude mít možnost se podívat na to kolik vložil. (více bych upřesnil potom)
Já bych zařídil výdělek společnosti, nemám s tím problém. Uživatelé by díky této společnosti vydělali, tím pádem i my.

!tohle není sranda! Beru to vážně. Chci jen parťáka, který by mi s tím pomohl a popř. to i udržoval ( po stránce údržby webu)

To jest vše :-) Je to komplikované na vysvětlení a jsem si vědom toho, že tady padne spoustu nevhodných komentářů. Ale to je přece součástí života, vypořádat se s tím a jít kupředu ;-)